Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανάσες για Ρομπέρτο και Νούνο

Ανάσες για Ρομπέρτο και Νούνο

assis1


Εκμεταλλευόμενος το 3-0 του πρώτου αγώνα, ο Κώστας Καϊάφας άφησε εκτός εντεκάδας τους Νούνο Ασσίς και Ρομπέρτο Γκαρσία προκειμένου να μην τους επιβαρύνει.  Ο Νούνο έπαιξε τελικά ένα 45λεπτο, ενώ ο Ισπανός φορ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Ο Ασσίς είναι πιο πίσω σε ετοιμότητα από τους υπόλοιπους. Έχασε το βασικό στάδιο προετοιμασίας, έπαιξε σήμερα μόνο το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο θα προσπαθήσει τις δυο εβδομάδες που ακολουθούν να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Γενικότερα πάντως, η διαχείριση του “Μάγου” είναι ένα από τα στοιχήματα του Κώστα Καϊάφα για τη νέα σαιζόν. Είναι σημαντικό να τον έχει διαθέσιμο στα δύσκολα, εκεί που χρειάζεται η κλάση και η εμπειρία του, έτσι αναμένεται πως γενικά θα τον ξεκουράζει όποτε μπορεί. Φάνηκε άλλωστε πόσο σπουδαίος παίκτης είναι, αφού άλλαξε την εικόνα της ομάδας με την είσοδο του στο παιχνίδι.

Όσον αφορά το Γκαρσία, ήταν ένας από τους κορυφαίους των 3 προηγούμενων παιχνιδιών. Είδε ολόκληρο το παιχνίδι από τον πάγκο αφού δεν υπήρχε λόγος να χρησιμοποιηθεί. Ο Ρομπέρτο έκανε κανονικά προετοιμασία, είναι όμως 34 και κάθε ευκαιρία για να ξεκουραστεί, πρέπει να τυγχάνει εκμετάλλευσης.