Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανεβαίνει ο Ρόντρι

Ανεβαίνει ο Ρόντρι

k-9


Την καλύτερη του εμφάνιση από τότε που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε χθες ο Ρόντρι, είτε σε φιλικό είτε σε επίσημο αγώνα. Ο Ισπανός θεωρήθηκε σε κάποια στιγμή πρώτο φαβορί προς αποχώρηση, όμως φαίνεται πως θα προκαλέσει πονοκέφαλο στο Καϊάφα, αφού είναι προφανές πως ανεβαίνει. Ήταν δε βασικός σε όλα τα παιχνίδια της Ευρώπης.

Εκείνο που κάνει περισσότερη εντύπωση, είναι πως ο Ρόντρι φαινόταν ψες, πολύ πιο φρέσκος σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια, πιο κινητικός, πιο ορεξάτος. Ο οργανισμός του κάθε ποδοσφαιριστή αντιδράει διαφορετικά, ίσως τώρα να έχουν λυθεί πραγματικά τα πόδια του Ισπανού, που χθες και μάρκαρε και μοίρασε παιχνίδι. Κόντεψε μάλιστα να σκοράρει στην εκπνοή όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Θα πούμε πάντως ότι λέμε για κάθε παίκτη. Μια εμφάνιση δεν είναι αρκετή για να σχηματίσεις ολοκληρωμένη άποψη για ένα ποδοσφαιριστή. Ο Καϊάφας βλέπει και τις προπονήσεις, παρακολουθεί και την πρόοδο του κάθε ενός και είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος να κρίνει. Μακάρι πάντως ο Ρόντρι να συνεχίσει το ίδιο.