Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρχισε να βάζει πίεση στους διαιτητές η Ανόρθωση

Άρχισε να βάζει πίεση στους διαιτητές η Ανόρθωση


Με ξεκάθαρο στόχο τον επηρεασμό της διαιτησίας, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης κ. Πουλλαΐδης έκανε πριν από λίγο δηλώσεις στο protathlima.com. Τρεις μέρες μετά από διαιτητικό σφαγιασμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ενώ διαιτητές έχουν οριστεί ο Αποελίστας (και προστατευόμενος του αιωνίου) Μούσκος, ο Αποελίστας Τσαγγάρης και βοηθός ο ανεκδιήγητος στο περσινό ντέρμπι αιωνίων Αντρέου, ο κ. Πουλλαΐδης είπε χαρακτηριστικά :

«Η διαιτησία παίζει μεγάλο και καθοριστικό ρόλο. Πέρσι πιστεύουμε δεν είχαμε τη σωστή διαχείριση και φέτος ευελπιστούμε ότι αυτό θα αλλάξει. Στο ΓΣΠ υπάρχει μια κακή προϊστορία με τη διαιτησία.Ζητούμε και απαιτούμε ίση μεταχείριση και σεβασμό προς το ιστορικό σωματείο της Ανόρθωσης».

Συμφωνούμε απόλυτα, η Ανόρθωση δικαιούται ίση μεταχείριση και σεβασμό. Στο σπίτι του κρεμμασμένου όμως δεν μιλάνε για σχοινί κ Πουλλαΐδη. Αν η Ανόρθωση αδικήθηκε μια φορά στην ιστορία της, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αδικηθεί 100 και το γεγονός πως ορίστηκαν διαιτητές μόνο άτομα από τον δικό σας πολιτικό χώρο είναι τουλάχιστον ύποπτο. Αφήστε το παιχνίδι να εξελιχθεί, ΜΗΝ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, γιατί ήδη ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βράζει.

Ελπίζουμε επιτέλους η κυπριακή διαιτησία να σταθεί στο ύψος της και να παίξει ίσα όχι μόνο την Ανόρθωση, αλλά όλες τις ομάδες. Οι δηλώσεις του κ. Πουλλαΐδη όμως είναι τουλάχιστον άκαιρες και αυτή τη χρονική στιγμή προκλητικές για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.