Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπούτνερ: “Να κτυπήσουμε την πρόκριση στη Λευκωσία”

Μπούτνερ: “Να κτυπήσουμε την πρόκριση στη Λευκωσία”


Δηλώσεις στα ρώσικα ΜΜΕ έκανε ο σκόρερ του 2-2 στη Ρωσία Αλεξάντρ Μπούτνερ. Ο Ολλανδός μίλησε για το γκολ του αλλά και το γεγονός πως κλήθηκε να βοηθήσει από το πάγκο.

Έδειξες απίστευτη διάθεση να σκοράρεις. Πώς ένιωσες πως το έπραξες;

– Ήταν τρελά τα συναισθήματα μου, δύσκολο να το πεις με λέξεις. Ένιωσα πολύ ευχάριστα, γιατί ισοφάρισα ένα πολύ δύσκολο ματς. Δεν είχα καλή απόδοση στο ντέρμπι με την Σπαρτάκ για τούτο είχα ξεσπάσει. Ήταν διπλή η χαρά για μένα.

Πόσο δύσκολο ήταν να μπεις στο ματς στα μέσα του ημιχρόνου;

– Ήταν δύσκολο γιατί το ματς ήταν ήδη σε εξέλιξη, η ομάδα είχε ήδη βρει ένα ρυθμό. Όλο το ματς δεν ήμουν καλός, αλλά σκόραρα το γκολ.

Η Ντινάμο πάντως αναγκάστηκε να αλλάξει τακτική και να το γυρίσει σε 4-4-2…

– Ο προπονητής επιλέγει τα συστήματα, εμείς τα εφαρμόζουμε. Νομίζω πως δεν ήταν τόσο θέμα τακτικής παντως, μπήκαμε άσχημα, κάναμε λάθη, δεχθήκαμε γκολ στη πρώτη επίθεση. Νομίζω αυτό το γκολ ήταν που έκανε περίπλοκα τα πράγματα, ήταν διαφορετική η φύση του ματς μετά. Όμως έχουμε ακόμα την πρόκριση στα χέρια μας, αρκεί να τη κτυπήσουμε στη Λευκωσία.

Δεν ήταν το πρώτο ματς που μπαίνετε άσχημα…

– Είναι θέμα συγκέντρωσης, δεν εξηγείται αλλιώς. Πρέπει να προσπαθήσουμε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη στο μέλλον.

Μετά την αποβολή του Κοκόριν παίξατε πάντως με πάθος…

– Όταν μένεις με δέκα παίκτες δεν έχεις επιλογή πρέπει να παίξεις πιο παθιασμένα. Το πράξαμε, βγήκαμε μπροστά και σκοράραμε.

Το γεγονός πως παίζετε ξανά στη Λευκωσία μετά τη Χάποελ, κάνει τα πράγματα πιο εύκολα;

– Είναι κάτι που δεν βλέπεις συχνά στο ποδόσφαιρο, να σε στέλνουν από εκεί που ήρθες! Η πτήση δεν είναι εύκολη, ούτε η ζέστη της Λευκωσίας, αλλά τα έχουμε ζήσει πλέον. Είχαμε και στη Μόσχα μέρες ζέστης, έχουμε συνηθίσει.Καλοκαίρι!