Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χωρίς φόβο!

Χωρίς φόβο!

kazb00399


Απόλυτος σεβασμός στον αντίπαλο. Σεβασμός στο μέγεθος του, τα ονόματα που διαθέτει, τη μπάλα που μπορεί να παίξει. Σεβασμός όμως, ούτε ίχνος φόβου! Γιατί την ίδια ώρα, σεβόμαστε τον εαυτό μας, σεβόμαστε και το δικό μας μέγεθος και πιστεύουμε πως μπορούμε. Όσες δυσκολίες κι αν έχει συναντήσει στην ένδοξη ιστορία του αυτός ο σύλλογος, δεν τα έχει βάλει κάτω ποτέ.

“Θα παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα στη Μόσχα, ώστε να κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας στη Κύπρο. Θα παλέψουμε για να παικτεί και στα δυο παιχνίδια η πρόκριση. […] Πιστεύουμε πως ο αντίπαλος μας θα ιδρώσει πολύ απέναντι στην ομάδα μας. Στα χαρτιά οι μεγάλες ομάδες είναι φαβορί, όμως τα παιχνίδια κρίνονται στο γήπεδο και έχει μεγάλη σημασία τι θα δείξουν εκεί. Εκεί ακριβώς ποντάρουμε. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας”. δήλωσε στη “Χαραυγή” ο Δώρος Σεραφείμ δείχνοντας πως πιστεύει στην υπέρβαση.

Θα θέλαμε να προσθέσουμε όμως κάτι. Καιρός να απαλλαχτούμε και από τις όποιες ανασφάλειες και φοβίες έχουμε στην Ευρώπη. Όλα τα παιχνίδια παίζονται 11 εναντίων 11. Έχουμε και μεις παικταράδες στο ρόστερ μας, έχουμε εμπειρία, έχουμε και ένα μαγικό ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ έτοιμο να κάψει σαν λάβα τον αντίπαλο στο ΓΣΠ αν χρειαστεί. Θα το λέμε ξανά και ξανά, οι υπερβάσεις γίνονται κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Έχουν εκατομμύρια; “Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ…”