Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Δεν έχουμε χρόνο, βλέπουμε ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Δεν έχουμε χρόνο, βλέπουμε ΟΜΟΝΟΙΑ”


Το 6ο της παιχνίδι μέσα σε διάστημα δύο βδομάδων έδωσε σήμερα η Ντινάμο Μόσχας. Οι αντίπαλοι του τριφυλλιού έχουν πολύ πιεστικό και γεμάτο πρόγραμμα όμως αυτό δεν ανησυχεί τον τεχνικό της ομάδας, Στάνισλαφ Τσερτσέσοφ αφού όπως δηλώνει γίνεται διαχείριση μέσω του ροτέισον για να μην κουράζονται οι παίκτες του. Ο Ρώσος τεχνικός δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι που μετέδωσε τον αγώνα πως αφήνουν ήδη πίσω τους την Άρσεναλ και επικεντρώνονται στον αγώνα με την ομάδα μας.

“Ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι της Άρσεναλ. Οι περισσότεροι αγώνες είναι έτσι, άμυνα και αιφνιδιασμός για γκολ. Δεν μπορούμε να δίνουμε ελευθερία του χώρου στον αντίπαλο. Το είδαμε στο γκολ που δεχτήκαμε. Η Άρσεναλ μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο όμως στο γκολ έχουμε ευθύνη”, ανέφερε μετά το τελικό σφύριγμα ο 50χρονος τεχνικός της Ντινάμο.

Στο 2ο ημίχρονο η Ντινάμο δεν έφτιαξε τόσες πολλές ευκαιρίες. Σε ερώτηση εάν αυτό οφείλετε στην κόπωση από τους πολλούς αγώνες, ο Τσερτσέσοφ είπε: “Δεν είναι δικαιολογία το πρόγραμμα. Κάνουμε σχετική διαχείριση και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που τα δίνουν όλα. Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες στο β΄μέρος. Φυσικά υπάρχουν και αρνητικά από αυτό. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και βλέπουμε τον αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ για την Ευρώπη. Δεν έχουμε χρόνο για να αναλύσουμε το παιχνίδι με την Άρσεναλ”.

Το σχόλιο του για το ότι ο Βαλμπουενά έδωσε ξανά 2 ασίστ: “Δουλεύουμε πολύ στο να γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Το σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι η εξάσκηση και όχι η τύχη”.