Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν θα παίξει για την ισοπαλία

Δεν θα παίξει για την ισοπαλία

kos_0509


Το ισόπαλο 2-2 στη Μόσχα, έχει ως αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Πέμπτης η ΟΜΟΝΟΙΑ να προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία 0-0 ή 1-1. Αν όμως παίξει για την ισοπαλία, κινδυνεύει να εγκλωβιστεί, να αφήσει τη Ντινάμο να κάνει το παιχνίδι της και να αυξήσει τις πιθανότητες της να προκριθεί.Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι ο κόουτς θα ψάξει το γκολ.

Τα δυνατά σημεία της Ντινάμο τα είδαμε: Βαλμπουενά και στατικές φάσεις. Ο Γάλλος είναι πραγματικός μαέστρος, οι πύργοι όταν επιτίθενται τρομερά επικίνδυνοι. Την ίδια στιγμή έχουμε δει πάντως και τις αδυναμίες τους και εντοπίζονται σχεδόν όλες στην άμυνα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι αργό, ενώ παρατηρούνται και περιόδοι ελλειπούς συγκέντρωσης. Γιατί λοιπόν να εστιάσουμε μόνο στις μεθόδους που θα προστατευτούμε από τα δυνατά τους σημεία και να μην μελετήσουμε πώς θα κτυπήσουμε τα αδύνατα;

Ο κόουτς υπήρξε μεγάλος παίκτης και ξέρει, πως αν κλειστεί θα πρέπει να είναι πολύ τυχερός για να περάσει. Θα ψάξει λοιπόν ένα γκολ και γιατί όχι τη νίκη που θα οδηγήσει στη πρόκριση.