Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Δώσαμε λίγες ανάσες στο Βαλμπουενά πριν τον αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Δώσαμε λίγες ανάσες στο Βαλμπουενά πριν τον αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ”


Ευχαριστημένος με τη νίκη της ομάδας του, αλλά όχι από την αντιμετώπιση μερίδας του τύπου, είναι ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ. Ο τεχνικός των “ντινάμικι” δήλωσε πως η αλλαγή του Βαλμπουενά στο 70′ έγινε για λόγους ξεκούρασης ενώ προσπάθησε να προστατέψει κάποιους παίκτες του που δέχονται κριτική.

“Στο πρώτο ημίχρονο πετύχαμε ήδη το στόχο μας. Πριν από το τέλος του ημιχρόνου είχαμε ήδη σημαντικό προβάδισμα (2-0) και στο δεύτερο κάναμε διαχείριση του έχοντας καλή απόδοση”, δήλωσε αρχικά.

Μετά την αλλαγή του Βαλμπουενά, άλλαξε ο τρόπος ανάπτυξης;

– “Δεν μπορώ να πω ότι μετά την αλλαγή του Βαλμπουενά αλλάξαμε στιλ παιχνιδιού. Απλά αποφασίσαμε πως ήταν πιο σημαντικό να ξεκουραστεί λίγο ο παίκτης πριν από το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Γιατί δεν ξεκουράζετε τον Ντενίσοφ; (8o  συνεχόμενο)

– “Εσείς τον βλέπετε κουρασμένο;”

Αποφασίσατε να προστατέψετε κάποιους παίκτες σας πριν την ΟΜΟΝΟΙΑ; (Κουράνι, Γκρανάτ, Βάικερ)

“Όχι δεν ήταν αυτός ο λόγος. Κάνουμε ροτέισον συνεχώς αφού το πρόγραμμα είναι γεμάτο.Θέλω όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι και πρέπει να παίζουν”

Υπάρχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, ειδικά ο Κοκόριν (4 χαμένες ευκαιρίες)

“Δεν μπόρεσε να σκοράρει σήμερα ο Κοκόριν. Τις τελευταίες ημέρες δέχεται μία άδικη κριτική. Έχουμε άλλον Κοκόριν και του κάνουμε τέτοια σκληρή κριτική; Σήμερα ήρθαν τα γκολ από τον Ιόνοφ. Τα γκολ θα ρθουν με δουλειά”

Για τον κόσμο:

“Με την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παίξαμε ποιοτικό ποδόσφαιρο αλλά ο κόσμος σήμερα ήρθε. Τους ευχαριστούμε”

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, σχολίασε: “Ήταν σημαντικό που νικήσουμε μετά την ισοπαλία με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μπορούσαμε να νικήσουμε με περισσότερα γκολ, χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά όμως στο τελείωμα των φάσεων”.