Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εκμεταλλεύεται κάθε λεπτό ο Μίκαελ!

Εκμεταλλεύεται κάθε λεπτό ο Μίκαελ!

am107


Το ματς ήταν φιλικό, έτσι φυσιολογικά ουδής είχε διάθεση να δώσει το 100% και να ρισκάρει κάποιο τραυματισμό. Ειδικά από τη στιγμή που το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού με τη Ντινάμο βρίσκεται προ των πυλών, υπήρχε μια γενική επιφύλαξη από όλους και το παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε περισσότερο για να πάρουν αγωνιστικά λεπτά, αλλά και να δει ο Καϊάφας κάποιους παίκτες.

Ο ποδοσφαιριστής πάντως που έδειξε διάθεση να εμεταλλευτεί κάθε λεπτό, ήταν ο Μίκαελ Ποτέ. Ο επιθετικός της ομάδας μας ήταν ιδιαίτερα κινητικός, προσπαθόντας να είναι συνεχώς ξεμαρκάριστος. Επιβεβαίωσε επίσης για άλλη μια φορά, πως δίνει στοιχεία που είχαν λείψει από την πράσινη επίθεση. Είναι πολύ δυνατός σωματικά, έχει εκρηκτικά πρώτα βήματα και γενικώς θα βοηθήσει πολύ την ΟΜΟΝΟΙΑ εντός και εκτός κουτιού.

Από τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, ο Ποτέ αισθάνεται πιο άνετος στο 3-5-2 με το Ρομπέρτο Γκαρσία στο πλευρό του. Το 3-5-2- είναι το σύστημα που αναμένουμε ο Καϊάφας να χρησιμοποιήσει περισσότερο μες τη χρονιά. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιον από τους δύο θα επιλέγει, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται με ένα προωθημένο. Η ποδοσφαιρική λογική, λέει αναλόγως των χαρακτηριστικών του παιχνιδιού.