Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ένα 45λεπτο για τον κόουτς, ήταν αρκετό

Ένα 45λεπτο για τον κόουτς, ήταν αρκετό


Μόνο στο πρώτο 45λεπτο του φιλικού κόντρα στη Σαλαμίνα, ο Κώστας Καϊάφας παρέταξε τους “βασικούς” που θα κτυπήσει το αποτέλεσμα στη Μόσχα. Οι πράσινοι άρχισαν τον αγώνα με ενδεκάδα Ευρώπης και στο ημίχρονο έγιναν 11 αλλαγές για να πάρουν χρόνο και οι υπόλοιποι.

Ο τεχνικός των πράσινων δεν πίεσε τους ποδοσφαιριστές, παρότι σε αρκετές περιπτώσεις τους έδινε εντολές για το πως να συμπεριφέρονται. Ίσως οι εντολές να αφορούσαν κυρίως την αμυντική τακτική των πράσινων αφού εκεί θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή στο “Αρένα Κίμκι”.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα αγωνιστούμε κόντρα σε μία μεγαλύτερη ομάδα και η εφαρμογή του στοιχείου της αντεπίθεσης θα εξαρτάται από την αμυντική μας λειτουργία. Στόχος στη Ρωσία θα είναι να μην δεχθούμε γκολ και να υπάρξει ταυτόχρονα η εκμετάλλευση του χώρου πίσω από την άμυνα των αντιπάλων.

Κάτω από το τέρμα ήταν ο Ζοσέ Μορέιρα, η τριάδα στην άμυνα ήταν οι Ακουισταπάτσε (αριστερά), Στεπάνοφ και Λομπζιανίτσε (δεξιά). Στα χαφ δίδυμο οι Ρόντρι και Σερτζίνο και πιο μπροστά τους ο Ασσίς. Δεξιά σε όλη τη γραμμή ήταν ο Φοφανά και αριστερά ο Ράμος. Επιθετικό δίδυμοι ο Ρομπέρτο και Ποτέ.