Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιτυχημένη ότι κι αν γίνει

Επιτυχημένη ότι κι αν γίνει

kos_0489


Η Πέμπτη πλησιάζει και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη να ολοκληρώσει την υπέρβαση. Στο πράσινο στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία, η οποία πηγάζει και δυναμώνει μέσα από τις εμφανίσεις της ομάδας σε όσα παιχνίδια έδωσε ως τώρα. Έχει πειστεί και ο τελευταίος ποδοσφαιριστής, οπαδός, παράγοντας: η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τις δυνατότητες να είναι τη Παρασκευή στη κληρωτίδα!

Πρέπει πάντως να ξεκαθαρίσει κάτι: είτε περάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ είτε όχι, είναι ήδη πετυχημένη! Σε μια χρονιά δραματικής μείωσης του μπάτζετ, με σαρωτικές αλλαγές, έχει καταφέρει να τρομάξει ένα μεγαθήριο εκατομμυρίων όπως η Ντινάμο, αλλά και να αποδείξει στους φίλους της ότι κτίζεται πάνω σε γερές βάσεις, με ορθή νοοτροπία και είναι στο σωστό δρόμο! Το άγχος είναι προφανώς όλο απέναντι, αφού έχουν να χάσουν μόνο αυτοί.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές μας δεν θα ματώσουν για να φέρουν τη πρόκριση. Όπως προαναφέραμε πιστεύουν στις δυνάμεις τους, είναι αποφασισμένοι και δεν θεωρούν τη Ντινάμο καλύτερη ομάδα. Θα καταθέσουν όλο τους το είναι, για να καταφέρουν να προκριθούν και να γίνουν ένα με τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ στο τέλος του ματς.