Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φωτόπουλος: “Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας, όμως αυτό δεν λέει τίποτα”

Φωτόπουλος: “Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας, όμως αυτό δεν λέει τίποτα”


Έχει εργαστεί και στις δύο ομάδες και η άποψη του έχει βαρύνουσα σημασία. Ο Στέργιος Φωτόπουλος όταν αποχώρησε από την ομάδα μας, εργάστηκε στην τωρινή αντίπαλο μας, Ντινάμο Μόσχας. Ο Ελλαδίτης προπονητής φυσικής κατάστασης τονίζει σε δηλώσεις του πως ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνας δεν είναι ξεγραμμένες κόντρα στις ρωσικές Ντινάμο και Λοκομοτίβ αντίστοιχα.

“Μιλάμε για μεγάλες ομάδες, με τεράστια δυναμική. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης του Ρωσικού πρωταθλήματος με το Κυπριακό.Υπάρχει μεγάλη διαφορά αφού είναι γνωστό ότι πρόκειται για ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η Ντινάμο έχει με πολύ μεγάλο προϋπολογισμό εκατομμυρίων, όπως και η Λοκομοτίβ που είναι εξίσου μεγάλη ομάδα, με τις ίδιες φιλοδοξίες και προσδοκίες. Αλλά κανένας προϋπολογισμός δεν δίνει την πρόκριση σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Κανένας δεν είναι ξεγραμμένος. Δεν είναι φυσιολογικό οι δυο αυτές ομάδες να είναι για 180 λεπτά στην επίθεση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Απόλλωνας θα βρουν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Το ζήτημα όμως είναι να το καταφέρουν”, δήλωσε το απόγευμα στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ, συμπληρώνοντας:

“Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας, όμως αυτό δεν λέει τίποτα. Το είδαμε και με την ΑΕΛ που έχασε την πρόκριση στις λεπτομέρειες απέναντι στην Ζενίτ. Ασφαλώς μπορεί να ελπίζουν οι δύο ομάδες. Ο Απόλλωνας έχει την περσινή του εμπειρία που ήταν αξιοπρεπής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ψυχολογία με το μέρος της, μετά τις δυο προκρίσεις. Δεν θέλω να πιστεύω ότι η πρόκριση θα κριθεί από τον πρώτο αγώνα. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ τα καταφέρει και η πρόκριση κριθεί στο καμίνι του Γ.Σ.Π, τότε όλα μπορούν να γίνουν, με όπλο τον κόσμο της ομάδας”.