Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φώτος: “Ήταν επιβεβλημένο να γίνει μία ριζική αλλαγή”

Φώτος: “Ήταν επιβεβλημένο να γίνει μία ριζική αλλαγή”


Πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος και ξεκίνησαν και τα αφιερώματα του τύπου για τις ομάδες και το νέο μαραθώνιο. Το αθλητικό ένθετο της εφημερίδας «24» φιλοξενεί σήμερα δηλώσεις από εκπροσώπους όλων των ομάδων. Εκ μέρους του τριφυλλιού μίλησε ο κ. Φώτος Ιωάννου, μέλος του ΔΣ και της εφορίας ποδοσφαίρου.

«Το μπάτζετ της ομάδας μειώθηκε κατά 50% από την περσινή σεζόν, όμως δεν σημαίνει ότι ξεπεράσαμε το πρόβλημα», δήλωσε. Ο κ. Ιωάννου ξεκαθάρισε ακριβώς τα καθήκοντα του κ. Ρέι Κλάρκ στην ομάδα, μίλησε για την επόμενη αντίπαλο στην Ευρώπη. Διαβάστε τι απάντησε σε ερώτηση για το αν έγινε κάποια υπέρβαση για συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ήταν επιβεβλημένο να γίνει μία ριζική αλλαγή στην ομάδα, απαλλαχτήκαμε από τα μεγάλα συμβόλαια έχουμε φέρει παίκτες με μπάτζετ με το δικό μας βεληνεκές και σίγουρα χρειάζεται κάποιος χρόνος από αγωνιστικής πλευράς για να υπάρξει περισσότερη ομοιογένεια μεταξύ τους”, δήλωσε αρχικά.

Ρωτήθηκε για τον ακριβή ρόλο του Ρέι Κλαρκ και ξεκαθάρισε: “Ο ρόλος του κ. Κλάρκ θα είναι περισσότερος συμβουλευτικός θα είναι σε τακτική επικοινωνία με το προπονητικό τιμ. Η χρονική διάρκεια που ήρθε στην Ομόνοια ήταν τέτοια και για την ώρα δεν μπορεί να βοηθήσει επαρκώς. Ο ρόλος του είναι καθαρά συμβουλευτικός, θα κοιτάζει μέχρι τέλη χρόνου τις ανάγκες που θα υπάρχουν στην ομάδα-αν υπάρχουν, και θα είναι σε επικοινωνία μαζί μας”.

Η κουβέντα είχε και… Ντιναμό Μόσχας. “Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, υπάρχει σεβασμός, είναι ομάδα με μπάτζετ που ξεπερνά τα 100 εκ, έχουμε όμως να αντιπαρατάξουμε μια ομάδα που έχει πάθος. Η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Θεωρώ ότι είναι στα θετικά η αλλαγή έδρας από την ΟΥΕΦΑ, παρόλο που όπως είπα η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο ματς”, είπε.

Και κατέληξε: “Θεωρώ ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν μέσα στα οικονομικά μας πλαίσια. Η θέση όμως του κυνηγού έχει πάντοτε κάποιο υψηλό κόστος, όμως να τονίσω ότι δεν ξεφύγαμε”.