Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις πάλι

Για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις πάλι


Έχει κυκλοφορήσει δημοσίευμα, το οποίο παρουσιάζει τον προϋπολογισμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα 5 εκατομμύρια. Σε καμία περίπτωση δεν είναι τα έξοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος 5 εκατομμύρια και πρέπει να γίνει ξεκάθαρο. Άλλωστε ο Δώρος Σεραφείμ είχε τονίσει πως το μισθολόγιο είναι πάνω κάτω 2,3 εκατομμύρια.

Δεν ξέρουμε αν στο ποσό ο αρθρογράφος συμπεριλαμβάνει και τα έξοδα του διοικητικού προσωπικού και τα άλλα τμήματα με αυτά και πάλι όμως δεν ξεπερνάμε τα 3 και κάτι εκατομμύρια. Μαζί με άλλα έξοδα και ΦΠΑ είναι γύρω στα 4 εκ.
Τώρα αν περιλαμβάνει και εξόφληση παλιών οφειλών σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και κράτος, ναι μπορούμε να μιλάμε για ένα ποσό εκεί πάνω, αφού χαριτολογώντας μέλος της διοίκηση είχε πει στη τελευταία γενική ότι “πληρώνουμε δυο μισθολόγια, το τωρινό και των παικτών που έσπασαν τα συμβόλαια προηγούμενες διοικήσεις”. Αυτά προφανώς δεν συμπεριλαμβάνονται στο προϋπολογισμό, αφού αφαιρούνται από το χρέος.

Έχει γραφτεί πολλές φορές, θα πληρώνουμε αρκετό καιρό τα εγκλήματα του πρόσφατου παρελθόντος. Παίκτες όπως Αλωνεύτης και ο Οκκάς στοιχίζουν αρκετές χιλιάδες κάθε μήνα.