Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για να προλάβει την Ευρώπη, πρέπει να κλείσει άμεσα

Για να προλάβει την Ευρώπη, πρέπει να κλείσει άμεσα

kos_9723


Έχουμε ήδη γράψει ότι πρόθεση τόσο του Κώστα Καϊάφα, όσο και του διοικητικού συμβουλίου είναι η μεταγραφή μέσου ποδοσφαιριστή να ολοκληρωθεί άμεσα, έτσι ώστε να προλάβει να βοηθήσει στις διπλές αναμετρήσεις με τη Ντινάμο Μόσχας. Από την άλλη βέβαια, δεν θέλουν να κάνουν μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής. Θέλουν να είναι βέβαιοι πως θα κάνει τη διαφορά, τόσο άμεσα, όσο και μακροπρόθεσμα.

Βρισκόμαστε 5 μέρες πριν από τον αγώνα με τους Ρώσους, κάτι που σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί πρέπει να είναι έτοιμος αγωνιστικά να μπει στην ομάδα. Υπάρχουν τουλάχιστον 3 αξιόλογες τέτοιες περιπτώσεις, η κάθε μια με τις δικές της ιδιαιτερότητες. Οι προσπάθειες να προχωρήσουν (ιεραρχικά πάντα) είναι καθημερινές και στις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες) θα έχουμε εξελίξεις.

Για να έρθει κάποιος πάντως, πρέπει και ένας ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει. Από τη στιγμή που δεν είναι σίγουρο πότε θα γίνει η μεταγραφή, θεωρούμε λανθασμένο να αναφέρονται ονόματα και να αναπαράγονται φήμες. Έτσι κι αλλιώς, παραμένει υποψήφιος προς αποχώρηση ο Αλίπιο που δεν έχει δηλωθεί για την Ευρώπη ενώ αν αποκτηθεί παίκτης (κοινοτικός) γίνεται απλά η αλλαγή στις 20 Αυγούστου με άλλο παίκτη στη Λίστα Α.