Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η διαχείριση της επόμενης μέρας

Η διαχείριση της επόμενης μέρας


Πιο ξεκάθαρο δεν μπορούσαν να το κάνουν οι Κώστας Καϊάφας και Ρενάτο Μαργκάσα. Όσο σημαντικό είναι για μας να περάσουμε το εμπόδιο της Ντινάμο, άλλο τόσο είναι να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε το όποιο αποτέλεσμα! Ακόμα και το αρνητικό!

“Μας αρέσει ο ενθουσιασμός αλλά ανεξαρτήτου αποτελέσματος να έχουμε στο μυαλό μας το πρωτάθλημα. Σε λίγες ημέρες έχουμε το πρωτάθλημα. Σίγουρα ο πρώτος μας στόχος είναι το παιχνίδι της Πέμπτης αλλά δεν ξεχνούμε το πρωτάθλημα. Είμαστε ψύχραιμοι, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, για την επόμενη ημέρα”, Κώστας Καϊάφας

Αν προκριθούμε, όλα θα μοιάζουν τέλεια αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει ένα μεγάλο χρέος στην πλάτη μας και ότι η πρόκριση, πρέπει να αποτελέσει την βάση για την απόσβεση του. Όχι αλόγιστες σπατάλες, όχι απερισκεψίες λόγω ενθουσιασμού! Σύνεση, ταπεινότητα και ώριμες κινήσεις!

Αν από την άλλη αποκλειστούμε, να θυμόμαστε τι έκανε μέχρι τώρα αυτή η ομάδα. Σαρωτικές αλλαγές, μείωση μπάτζετ κι όμως έχει κερδίσει και τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Θεωρούμε πως ο κόσμος μας είναι αρκετά ώριμος πλέον να αντιληφθεί την τεράστια προσπάθεια που γίνεται και θα σταθεί στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, χωρίς αχρείαστη πίεση και στο πρωτάθλημα.