Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η διάσκεψη του Ζαχαριέφσκι

Η διάσκεψη του Ζαχαριέφσκι


Πριν από τον Κώστα Καϊάφα μίλησε από την αίθουσα διασκέψεων ο Σέρτζιαν Ζαχαριέφκσι. Ο Σκοπιανός τεχνικός επανέλαβε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το φαβορί όμως θα παλέψουν για κάτι καλό. Αλλαγές ετοιμάζει η τεχνική ηγεσία διότι όπως τόνισε είναι πιο σημαντικό να συνεχίσουν για το πρωτάθλημα.

“Καλώς ήρθατε στη χώρα μας και στη διάσκεψη απόψε. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στην Κύπρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πολύ πιο ποιοτική από μας, υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι, δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις, όμως θα παλέψουμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολύ ποιοτικούς ξένους παίκτες ενώ η Μέταλουργκ έχει παίκτες από την ακαδημία της. Είναι ένα καλό μάθημα για μας και πρέπει να μάθουμε από τις αναμετρήσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μας δώθηκε η ευκαιρία να δούμε τα λάθη μας και από τώρα μόνο θα βελτιωνόμαστε”.

Για τον καιρό;

Σ.Ζ: Θα παίξουμε ποδόσφαιρο όποιες και αν είναι οι συνθήκες.

Θα κάνετε αλλαγές;

Σ.Ζ: Είχαμε αγώνα πριν 2 ημέρες και τώρα έχουμε αυτό. Πρέπει να δώσουμε περισσότερη προσοχή στο πρωτάθλημα. Θα έχουμε αλλαγές ναι.

Έχετε ξεχωρίσει κάποιους παίκτες στην ΟΜΟΝΟΙΑ;

Σ.Ζ: Φοφανά, Ράμος, Γκαρσία, Γκρικαλασβίλι, Ασσίς… Σερτζίνιο! Είναι πολλοί οι ποιοτικοί. Δεν συγκρίνονται με τους δικούς μας. Οι νεαροί μας μαθαίνουν με αγώνες κόντρα σε τέτοιους αντίπαλους.

Χορηγός αποστολής: L.P. LARNACA AIRPARK