Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η εμπειρία πρέπει να είναι οδηγός

Η εμπειρία πρέπει να είναι οδηγός


Δύσκολος ο επόμενος αντίπαλος μας, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Η Ντινάμο είναι μια ομάδα εκατομμυρίων, με μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της, ειδικά στη μεσοεπιθετική της γραμμή. Την σεβόμαστε, αλλά απαγορεύεται να τρομάξουμε σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Και η αλήθεια είναι πως έχουμε ποδοσφαιριστές, που έχουν ζήσει ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις και μπορούν να καθοδηγήσουν την ομάδα μέσα από τις συμπληγάδες.

Ξεκινάμε από τους προφανείς: οι Ζοσέ Μορέιρα, Μίλαν Στεπάνοφ, Νούνο Ασσίς έπαιξαν στο πιο υψηλό επίπεδο που υπάρχει. Έπαιξαν σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, σε φάση νοκ άουτ της ίδιας διοργάνωσης, έχουν παραστάσεις με τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και της Σερβίας. Ξέρουν τι εστί πίεση, ξέρουν τι εστί να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις και θα έχουν καταλυτικό ρόλο. Δεν είναι όμως οι μόνοι με εμπειρία.

Είναι αρκετοί παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με εμπειρία στην Ευρώπη, ή με εμπειρία κόντρα σε ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Με χαμηλό μπάτζετ, ο Καϊάφας κατάφερε να προσθέσει ποιότητα και παραστάσεις και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη να προσεγγίσει όπως πρέπει τον αγώνα. Αρκεί να παραμείνει συγκεντρωμένη σε όλο το 90λεπτο και να προσεγγίσει το παιχνίδι με σεβασμό και προσοχή, αλλά και με μεγάλη αυτοπεποίθηση.