Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι θέσεις της CYTA και της pp-agencies – Όλα ανοικτά

Οι θέσεις της CYTA και της pp-agencies – Όλα ανοικτά

10429490_735040889885440_7641178273806033869_n


Επικοινωνία με  μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Cyta  και πρώην πρόεδρο του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου της Cytavision Νικόλα Γεωργιάδη, αλλά και εκπρόσωπο της PP agencies είχε η ιστοσελίδα μας, μετά τον μεγάλο αριθμό emails τα οποία δεχθήκαμε και δημοσιεύσαμε σχετικά με την μετάδοση του αυριανού αγώνα.

Ο κ. Γεωργιάδης θέλησε να εξηγήσει την διαδικασία που ακολουθήθηκε και να ξεκαθαρίσει τη θέση του ημικρατικού οργανισμού:

“Ζητήσαμε την αναταλλαγή των δικαιωμάτων του εντός έδρας (τα οποία κατέχει η Cyta) με τον εκτός (τα οποία κατέχει η εταιρεία του Πασχάλη Παπαδόπουλου), πρακτική που ακολουθείται συνήθως και θα απέφερε κέρδος στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά λάβαμε αρνητική απάντηση. Συνεπώς δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε πληρώνοντας το ποσό που ζητούσε η άλλη πλευρά. Αντιλαμβανόμαστε την ταλαιπωρία του κόσμου και μας λυπεί, όμως έπρεπε κάποια στιγμή αυτό να γίνει, για να μην έχουμε παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον”.

Λίγο αργότερα, επικοινωνήσαμε και με εκπρόσωπο της εταιρείας του Πασχάλη Παπαδόπουλου, pp agencies. O εκπρόσωπος της εταιρείας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και τώρα να βρεθεί λύση και να μεταδοθεί ο αγώνας:

“Είχαμε κάποιες συζητήσεις πριν από μία περίπου εβδομάδα. Πρόθεση μας ήταν να παραχωρήσουμε τα δικαιώματα του παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑ στα Σκόπια και του Ερμή στην Ελβετία, αλλά δεν υπήρχε ενδιαφέρον για το δεύτερο από τη Cytavision. Ακόμα και τώρα πάντως, υπάρχει χρόνος να βρεθεί η λύση για συνεργασία. Αν το επιθυμεί η Cytavision, είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε”