Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είναι πολλά τα ερωτήματα κόουτς

Είναι πολλά τα ερωτήματα κόουτς


Μέχρι την τελευταία στιγμή θα μας αφήσει ο Κώστας Καϊάφας να αναρωτιόμαστε για την τακτική που θα εφαρμόσει στην Κίμκι Αρίνα την Πέμπτη. Ο κόουτς δεν το έχει κρύψει ποτέ, ότι βλέπει τα παιχνίδια ωμά και ρεαλιστικά και δεν διστάζει να επιστρατεύσει μπόλικη τακτική (σκοπιμότητες ως τώρα δεν είδαμε) για να το καταφέρει. Μαζί μας βέβαια, είναι υποχρεωμένος να μαντεύει και ο προπονητής της Ντινάμο κος Τσερτσέσοφ.

Καταρχάς, θα παίξει 3-5-2 ή 4-2-3-1; Στο φιλικό κόντρα στη Σαλαμίνα επέλεξε το πρώτο, θα πράξει όμως το ίδιο και σε ένα παιχνίδι στο οποίο η άμυνα του αναμένεται να δεχθεί πίεση; Κι αν τελικά διατηρήσει το σχήμα, θα το παίξει με δυο ακραίους που έχουν πολύ περισσότερο το μυαλό τους στην επίθεση παρά την άμυνα (Φοφανά-Ράμος) ή θα προτιμήσει να ξεκινήσει Σκαραμοτσίνο (Μαργκάσα αν δεν προλαβαίνει ο Σκάρα) και Κυριάκου;

Γενικότερα μιλώντας, είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι απρόβλεπτος. Ασφαλώς είναι θετικό το γεγονός πως μπορεί να αλλάξει σύστημα όποτε το επιθυμεί, μένει να δούμε τι θα επιλέξει κόντρα στη Ντινάμο τη Πέμπτη.