Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υπάρχει άλλος ένας αγώνας

Υπάρχει άλλος ένας αγώνας

kos_0445


Ευφορία για το αποτέλεσμα, περηφάνια για την εμφάνιση, πίστη για την πρόκριση. Αυτά είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στις τάξεις των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ μετά το χθεσινό παιχνίδι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πραγματική ΟΜΟΝΟΙΑ μες τη Μόσχα και έδειξε πως είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Όπως λέγαμε όμως και πριν τον αγώνα, πρέπει να διαχειριστούμε κατάλληλα το αποτέλεσμα.

Η πίστη δεν πρέπει να γίνει υπεροψία. Η ανυπομονεσία για το μεγάλο ματς, να μην μετατραπεί σε πίεση στην ομάδα. Έχουμε φέρει απλά το παιχνίδι στα ίσα, τίποτα δεν έχουμε καταφέρει ακόμα και δεν πρέπει να το βγάλουμε από το μυαλό μας. Αντίπαλος μας είναι ακόμα μια ομάδα με αξία ρόστερ 130 εκατομμύρια και αλίμονο μας, αν πιστέψουμε πως θα έρθει στη Λευκωσία για να χάσει. Εδώ άλλωστε κέρδισε την πρόκριση και στον προηγούμενο γύρο, ενώ είχε εξέλθει ισόπαλη στη Μόσχα με τη Σμόνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να πάρει την πρόκριση, δεν υπάρχει αμφιβολία. Πρέπει όμως να υπερβάλει ξανά εαυτόν, να επαναλάβει τη μεγάλη ψεσινή εμφάνιση. Εκείνη ορίζει την μοίρα της, δεν θα της δοθεί τίποτα εύκολα. Κεφάλια μέσα λοιπόν, συγκέντρωση ο κάθε ένας στο πόστο του και αν περάσουμε, θα έχουμε χρόνο να πανηγυρίσουμε.