Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Κακός ο διαιτητής – Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά”

Καϊάφας: “Κακός ο διαιτητής – Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά”


Οι υπεύθυνοι ασφαλείας δεν επέτρεψαν στους προπονητές να πάνε μαζί στην αίθουσα και έτσι ο Κώστας Καϊάφας, μίλησε στην κάμερα της Cytavision. Ο κόουτς των πράσινων είπε πως η διαιτησία του Ρουμάνου ήταν κακή και ότι είναι αδύνατο να προκριθείς κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο όταν πετυχαίνεις τρία γκολ και σου ακυρώνουν τα δύο.

“Ήταν ένα παιχνίδι που στις λεπτομέρειες χάσαμε την πρόκριση, υπήρχε μία πάρα πολύ κακή διαιτησία. Όταν πετύχεις τρία γκολ και μετρήσει το ένα, πως μπορείς να περάσεις από ένα μεγάλο αντίπαλο; Ήταν κακός ο διαιτητής, έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως, πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα”.

“Ίσως να ισχύει και το “κάθε εμπόδιο για καλό” και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, για την μεγάλη προσπάθεια. Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια στα αποδυτήρια, θα δουλέψουμε στον ψυχολογικό τομέα για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όπως ήρθε η έξοδος μας από την Ευρώπη, είναι διπλό το κτύπημα, είμαστε μαθημένοι από τη διαιτησία και στην Κύπρο, θα το παλέψουμε. Βλέπουμε μόνο το πρωτάθλημα, θα είμαστε δυνατοί να κτυπήσουμε το παιχνίδι με την Ανόρθωση”.

“Δεν σκέφτομαι τίποτα τώρα”, σχολίασε για τη μεταγραφική.

Δείτε δύο βίντεο με τις αντιδράσεις του κόουτς