Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και τώρα βλέπουν Ντινάμο!

Και τώρα βλέπουν Ντινάμο!

kos_9818


Το φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο Κώστας Καϊάφας είδε αυτά που ήθελε να δει, οι παίκτες έβαλαν άλλο ένα 45λεπτο (λόγω αλλαγών) στα πόδια τους και ανέβηκαν μια βαθμίδα στα σκαλοπάτια της ετοιμότητας. Πλέον το βλέμμα στρέφεται για τα καλά στη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση, που ακούει στο όνομα Ντινάμο Μόσχας!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που εμπεριέχει η σειρά με τους Ρώσους και πατάνε κατά στο έδαφος. Αναγνωρίζουν πως τα λάθη δεν επιτρέπονται και πως πρέπει όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές να δώσουν κάτι περισσότερο από το 100%. Την ίδια στιγμή όμως, δεν τρομάζουν. Βλέπουν τις αναμετρήσεις σαν μια μεγάλη πρόκληση, σαν το μεγάλο βήμα που θέλουν εδώ και καιρό να πραγματοποιήσουν.

Στο μυαλό όλων βρίσκονται μόνο οι τρόποι που θα έρθει η ανατροπή των προγνωστικών. Ο Καϊάφας με το τημ του καταστρώνουν την τακτική τους, μελετάνε πώς θα αναχαιτίσουν τα ατού του αντιπάλου, αναλύουν την αχίλλειο πτέρνα του για να τον κτυπήσουν. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των αναμετρήσεων, πρέπει στο τέλος να νιώθουμε πως κάναμε βήμα μπροστά, πως απαλλαγήκαμε από τις όποιες φοβίες μας στην Ευρώπη και στην ΟΜΟΝΟΙΑ το ξέρουν όλοι.