Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μα τι άλλο εκτός από περηφάνια;

Μα τι άλλο εκτός από περηφάνια;


Ας πάει αυτό το μήνυμα και στον τελευταίο ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: είμαστε περήφανοι για αυτό που παρουσιάσατε μέχρι τώρα στην Ευρώπη! Μισούμε τους αποκλεισμούς όσο κι εσείς, αυτή τη στιγμή πονάμε, δεν μπορούμε να έχουμε όμως το παραμικρό παράπονο από εσάς! Αντίθετα, σας ευχαριστούμε που μας δώσατε ξανά δικαίωμα στο όνειρο.

Τα οποιαδήποτε ατομικά λάθη, δεν έχουν αυτή τη στιγμή καμία σημασία. Ούτε τα αν και τα γιατί. Εκείνο που έχει σημασία, είναι να προχωρήσουμε, να αφήσουμε τον άδικο αποκλεισμό πίσω μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μεγάλες δυνατότητες και το έχει αποδείξει ήδη, για να τις αξιοποιήσει όμως, πρέπει να προχωρήσει. Εδώ θα είμαστε και του χρόνου για να διεκδικήσουμε εκείνο που μας χρωστάει η ιστορία αλλά και η ομοσπονδία, αν σηκώσουμε άμεσα κεφάλι.

Οι φετινές μας αντιδράσεις, δεν έχουν καμία σχέση με τις περσινές και τις προπέρσινες. Ξέρουμε να εκτιμούμε, έχουμε σαν κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κρίση και βλέπουμε πως κτίζεται κάτι καλό. ΜΗΝ αφήσετε την αδικία από ένα αλήτη, να σας πάρει από κάτω. Συνεχίστε τη σκληρή δουλειά, συνεχίστε με τα ίδια κίνητρα και οι καλύτερες μέρες θα έρθουν.