Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξεκούρασε παίκτες η Ντινάμο (Videos)

Ξεκούρασε παίκτες η Ντινάμο (Videos)


Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η Ντινάμο επικράτησε 0-2 της Ούφα, με τον τεχνικό της ομάδας να ξεκουράζει βασικούς και να δίνει χρόνο στον Βαλμπουενά ώστε να ανεβεί το επίπεδο ετοιμότητας του.

Τελικό: Ούφα-Ντινάμο 0-2 (Σάμπα 31′, Κουράνι 60′)

Ξεχωρίζουν:

> Ο αμυντικός Σάμπα όπως είχαμε σημειώσει σε προηγούμενα άρθρα προωθείται στα στημένα. Σήμερα σκόραρε μετά από ασίστ του Βαλμπουενά σε στημένο.

> Στο 54′ πέρασε στο αγώνα ο Κέβιν Κουράνι και από εκείνο το σημείο και μετά θα πήραν περισσότερες σημειώσεις στο τριφύλλι.  Ο Βαλμπουενά δεκάρι και επιθετικό δίδυμο Κοκόριν και Κουράνι. Ο Γερμανός, 5 λεπτά μετά την είσοδο του πέτυχε το 2ο γκολ της Ντινάμο και πάλι από ασίστ του Γάλλου σε στημένο.

Οι αλλαγές της Ντινάμο στο παιχνίδι:
55ο λεπτό έξω ο Προυντνίκοφ, μέσα ο Κουράνι
69ο λεπτό έξω ο Κοκορίν, μέσα ο Νομπόα
77ο λεπτό έξω ο Βαλμπουενά, μέσα ο Τζιούτζιακ

Διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά και τον αγώνα κόντρα στην Σπαρτάκ έχει η σημερινή ενδεκάδα της Ντινάμο. Η δυναμικότητα της Ούφα δίνει το δικαίωμα στον Ρώσο τεχνικό να κρύψει αρκετά πράγματα, να ξεκουράσει παίκτες αλλά και να δώσει λεπτά που θα βοηθήσουν τον Βαλμπουενά. Το σημερινό παιχνίδι δεν προσφέρεται για πλήρες σκάουτινγκ..

Υπάρχουν συνολικά έξι αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Κυριακής. Εκτός ενδεκάδας οι ακραίοι Μπούντνερ και Μανόλεφ, ο μέσος Βάινκουερ, οι μεσοεπιθετικοί Ιόνοφ και Τζιούτζακ, καθώς και ο Κέβιν Κουράνι. Οι περισσότεροι από αυτούς αναμένεται να αγωνιστούν με την ομάδα μας. Διατηρείται κάτω από τέρμα ο Μπερεζόφσκι.

Η ενδεκάδα της Ντινάμο κόντρα στην Ούφα: Μπερεζόφσκι, Ντάγκλας, Σάμπα, Γκρανάτ, Ντενίσοφ, Γιουσούποφ, Βαλμπουενά, Ζιργκόφ, Σμόλοφ, Προυντνίκοφ, Κοκορίν.

Στον πάγκο οι Σιούνιν, Ρότενμπεργκ, Μορόζοφ, Μανόλεφ, Νομπόα, Ιόνοφ, Τάσαεφ, Τζιούτζιακ, Ζομπνίν, Βάινκουερ και Κουράνι. Εκτός αποστολής ο Μπούντνερ που είχε αντικατασταθεί στον αγώνα με Σπαρτάκ λόγω ενοχλήσεων.

Η αρχική ενδεκάδα: