Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μια ωραία ραδιοφωνική ιστορία

Μια ωραία ραδιοφωνική ιστορία

sam_4707


Μια πολύ ωραία ιστορία δημοσιεύει σήμερα στο protathlima.com ο Πόλυς Χαραλάμπους. Η ιστορία δείχνει την ανυπομονεσία και τη θέληση των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ αλλά και το ανθρώπινο μεγαλείο τους. Δεν θα σας κουράσουμε άλλο, απλά διαβάστε πιο κάτω.

«Είναι πολλοί που μας κατηγορούν ότι δημιουργούμε προβλήματα στις αγαπημένες τους ομάδες, δημοσιοποιώντας πληροφορίες σε όχι και τόσο «κατάλληλες» χρονικά στιγμές. Συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια. Είναικαθαρά θέμα «κουλτούρας» μερίδας του κόσμου που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι πως, χρόνο με το χρόνο, είναι πολλοί αυτοί που γίνονται πιο “ανοιχτόμυαλοι”.

Ας τα αφήσουμε αυτά. Χθες εκτυλίχθηκε μια ωραία… ιστορία στην εκπομπή «Μεγάλη Κερκίδα» στο Κανάλι 6. Ένας οπαδός της Ομόνοιας, που είναι στο ταμείο ανεργίας εδώ και αρκετό καιρό, ευγενικά με γραπτό μήνυμα ζήτησε (αν μπορεί) να τον… προμηθεύσει κάποιος με εισιτήριο για τον αγώνα με την Δυναμό Μόσχας. Επειδή φυσικά δεν έχει λεφτά το παλικάρι.

Αρκετοί ακροατές της εκπομπής ανταποκρίθηκαν άμεσα, ζητώντας το τηλέφωνο του συγκεκριμένου οπαδού, για να τον βοηθήσουν. Ήδη έχει διευθετηθεί ο νεαρός οπαδός της Ομόνοιας, να πάρει σήμερα το εισιτήριο και να πάει αύριο στο ΓΣΠ. Ο άνθρωπος που… πρόλαβε να κάμει τη «απλή δουλειά», ήταν κάθετος ότι δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί τ’ όνομα του.

Επιπρόσθετα μερικοί οπαδοί της Ομόνοιας, προθυμοποιήθηκαν να βάλουν όλοι από κατιτίς, για να αγοράσουν μια κάρτα διαρκείας στον «ομοϊδεάτη» τους. Όχι μόνο αυτό, αλλά (όπως μου είπαν) θα προσπαθήσουν να του βρουν και δουλειά.

Είναι μια απλή ραδιοφωνική ιστορία, που δείχνει ότι η οικονομική κρίση δημιουργεί αίσθημα αλληλεγγύης μεταξύ των κατοίκων αυτού του νησιού. Καλό είναι να τα προβάλουμε κι αυτά…

Καλημέρα σας…

Πόλυς Χαραλάμπους».