Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ναι, πιστεύουμε!

Ναι, πιστεύουμε!

kazb00223


Σεβόμαστε απόλυτα την Ντινάμο Μόσχας! Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν μπορεί να παραγνωριστεί η ποιότητα και το μέγεθος της! Πιστεύουμε όμως στην ομάδα μας, πιστεύουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ! Και θεωρούμε πως αν παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο όπως πρέπει, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Μπορεί να κάνει αύριο το πρώτο βήμα και σε μια εβδομάδα να ολοκληρώσει την πρόκριση της εκεί που δεν έφτασε ποτέ.

Δεν ονειροπωλούμε. Καμία σχέση, αφού το λέμε ξεκάθαρα πως η Ντινάμο έχει τόσο πολλή ποιότητα που άλλες χρονιές θα μας τρόμαζε. Δεν είναι όμως οι άλλες χρονιές, είναι το φέτος. Φέτος είναι η χρονιά που θα απαλλαγούμε από τις φοβίες μας, φέτος είναι η χρονιά που θα προσεγγίσουμε τις αναμετρήσεις με ένα θεωρητικά μεγαλύτερο αντίπαλο με αυτοπεποίθηση και θα τις δούμε σαν πρόκριση!

Κανείς δεν πιστεύει πως θα είναι εύκολο, για να τα καταφέρουμε πρέπει να φτύσουμε αίμα, να καταθέσουμε ψυχή. Δεν τρομάζουμε όμως πλέον! 11 αυτοί, 11 κι εμείς! Και στο τέλος μπορούμε να είμαστε εμείς οι 11 χαμογελαστοί! Ναι, πιστεύουμε!

Χορηγός αποστολής: Pascucci Cyprus