Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ο ρατσισμός βλάπτει την εικόνα της Ντινάμο”

“Ο ρατσισμός βλάπτει την εικόνα της Ντινάμο”


Δεν θα ανεχτεί παρόμοιες συμπεριφορές με αυτές του περασμένου Ευρωπαϊκού αγώνα η διοίκηση της Ντινάμο. Οι διοικούντες της ομάδας, μετά την απόφαση της ΟΥΕΦΑ για κλείσιμο της Δ2, κερκίδας που φιλοξενεί πάντα τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας, εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας καλούν τον κόσμο να δείξει πολιτισμό στον αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

[…] “Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ντινάμο έχει σταθερή άποψη για την ισότητα των ανθρώπων και τις ίσες ευκαιρίες για όλους. Κάτω από την ομπρέλα των παικτών μας αλλά και των οπαδών μας που προέρχονται από άλλες χώρες, πρέπει να δείξουμε σεβασμό και αγάπη.

Αγαπητοί οπαδοί της Ντινάμο, σας καλούμε να υποστηρίξετε πολιτισμένα την ομάδα μας. Σε κάθε αγώνα υπάρχουν παρατηρητές και δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος βήμα. Η ΟΥΕΦΑ δίνει ένα αδυσώπητο αγώνα κατά του ρατσισμού, αγώνα που η Ντινάμο στηρίζει με σθένος.

Ξέρουμε ότι αγαπάτε την ομάδα σας. Αξίζουμε να είμαστε στην Ευρώπη και την επόμενη σεζόν, τώρα αγωνιζόμαστε για να μπούμε στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στον αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι κλειστή η κερκίδα με τους πιο ενεργούς οπαδούς. Εάν υπάρξουν νέα περιστατικά, η τιμωρία θα είναι ακόμα πιο σκληρή και θα την πληρώσουν όλοι οι φίλοι της ομάδας μας.

Ο ρατσισμός βλάπτει την εικόνα της Ντινάμο, την εικόνα της Ρωσίας, της χώρας που θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Ας είμαστε πολιτισμένοι”. […]