Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Όπως την περασμένη Πέμπτη”

“Όπως την περασμένη Πέμπτη”


Για τις προοπτικές πρόκρισης και τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λάκης Πολυκάρπου:

Για το προβάδισμα και τον επαναληπτικό: «Το 3-0 δημιούργησε θετικά δεδομένα, αλλά δεν πρέπει να δημιουργήσουν υπεροψία και εφησυχασμό. Αυτό τονίζει και ο προπονητής, ότι πρέπει να παρουσιάσουμε στα Σκόπια, την ωραία εικόνα που δείξαμε τη περασμένη Πέμπτη».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Υπάρχει ικανοποίηση για τη μέχρι τώρα προετοιμασία. Ειδικά στον τελευταίο αγώνα, φάνηκε πως είμαστε γεμάτοι, έχουμε αξιόλογους παίκτες. Φυσικά δε φτάσαμε στο 100%. Όμως παρόλο που είμαστε  νέα ομάδα, οι παίκτες μας έδειξαν, ειδικά στο πρώτο αγώνα με τη Μέταλλουργκ, ότι αποκτούν μεταξύ τους ομοιογένεια, λες και έχουν αγωνιστεί πολλές φορές μαζί . Αναμένουμε όπως τονίζει και ο προπονητής, πως θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Για την επιστροφή του Σκαραμοτσίνο και ίσως του Μαργκάσα: «Το ποιοι θ΄αγωνιστούν τη Πέμπτη είναι θέμα του προπονητή, με βάση τα δεδομένα, θα επιλέξει. Είναι ευχάριστο ότι ο Μαργκάσα και ο Σκαραμοτσίνο είναι καλύτερα, μετά τον τραυματισμό τους»

Για τους φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στα Σκόπια: «Θα έχουμε υποστήριξη στα Σκόπια. Αρκετοί φίλοι μας ήδη έκλεισαν θέση για να ταξιδέψουν, αναμένω πως μέχρι αύριο θα αυξηθούν, ενώ όπως πληροφορούμαστε θα υπάρξουν και οπαδοί μας που θα μεταβούν στα Σκόπια μέσω Θεσσαλονίκης»