Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ώριμος και συνειδητοποιημένος ο Λεβάν

Ώριμος και συνειδητοποιημένος ο Λεβάν


Με πολύ ώριμο και σοβαρό τρόπο προσεγγίζει ο Λεβάν Κακουμπάβα την απόφαση του δανεισμού του σε άλλη ομάδα. Ο Γεωργιανός άσσος της ομάδας μας μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, τόνισε ότι μιλώντας με το προπονητή του κατάλαβε πως έτσι θα πάρει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, για να προσαρμοστεί καλύτερα στις απαιτήσεις του κυπριακού πρωταθλήματος. Μίλησε επίσης για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς και τους Λομπιανίτζε-Γκρικαλασβίλι. Αναλυτικά:

Λεβάν αποφασίστικε πως θα πας δανεικός. Πώς προέκυψε αυτό;

Είναι θέμα κανονισμών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει περισσότερους ξένους ποδοσφαιριστές από όσους δικαιούται, έτσι ένας από τους λεγεωνάριους έπρεπε να αποχωρήσει.

Μίλησες με το προπονητή σου;

Ασφαλώς. Μου εξήγησε πλήρως την κατάσταση, καθώς και ότι έτσι θα έχω την ευκαιρία να παίζω περισσότερο. Η προσπάθεια είναι να επιστρέψω του χρόνου.

Πώς σας έχει υποδεχθεί ο κόσμος;

Τόσο εγώ όσο και οι Γκρικαλασβίλι-Λομπιανίτζε, νιώθουμε τέλεια εδώ.

Και ποιος είναι ο στόχος της ομάδας φέτος;

Υπάρχουν πολλοί παίκτες υψηλού επιπέδου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Έτσι ο στόχος δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από το πρωτάθλημα και την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Στην Ευρώπη πάντως παίζετε την Ντινάμο Μόσχας και μόνο εύκολο εμπόδιο δεν είναι…

Είναι σίγουρα δύσκολο, είμαστε το αουτσάιντερ. Έχουμε πιθανοτητες και θα τις κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. Η ηγεσία της ομάδας θέλει πολύ να παίξει σε όμιλο, ξέρουν όμως πως είναι δυνατή ομάδα η Ντινάμο. Ηγέτης τους είναι άλλωστε ο Βαλμπουενά που είναι πολύ γνωστός. Δεν θα παραδοθούμε πάντως.