Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιο πλήρης και έτοιμη στα πλέι οφ

Πιο πλήρης και έτοιμη στα πλέι οφ

kos_2742


Αποστολή εξετελέσθη και πλέον κοιτάμε τα δύσκολα. Τα πλέι οφ είναι το τελευταίο βήμα πριν τους ομίλους και σίγουρα το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει και μάλιστα κατακόρυφα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως, θα είναι πιο γεμάτη και σαφέστατα πιο έτοιμη να αντιμετωπίσει τη πρόκληση! Έχει άλλωστε γραφτεί πολλές φορές πως ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της.

Ο Ρενάτο Μαργκάσα έχει χάσει και τα 4 παιχνίδια της Ευρώπης. Εδώ και μέρες προπονείται κανονικά και έχει δυο εβδομάδες να ανεβάσει τα επίπεδα ετοιμότητας του σε σημείο που να μπορεί να βοηθήσει είτε βασικός είτα από το πάγκο. Ίσως να πάρει χρόνο στο φιλικό της 14ης Αυγούστου, κάτι που θα τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Από κει και πέρα, Ασσίς, Στεπάνοφ και Ποτέ, απέχουν ακόμα από το 100%. Οι δυο εβδομάδες θα τους βοηθήσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος αφού ήδη μετράνε αρκετά αγωνιστικά λεπτά και μέχρι το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ θα είναι σίγουρα πολύ καλύτεροι.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ίσως γίνει μεταγραφή. Αν ο Κώστας Καϊάφας το υποδείξει, η διοίκηση θα επιχειρήσει να κάνει την υπέρβαση και να του φέρει άλλο ένα παίκτη για να αυξηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης..