Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πλέον μας ξέρουν

Πλέον μας ξέρουν

kos_0410


Λίγο μετά το παιχνίδι, ο προπονητής της Ντινάμο κος Τσερτσέσοφ, παραδέχθηκε πως ο Κώστας Καϊάφας τον αιφνιδίασε με την τακτική του και τον ανάγκασε νωρίς νωρίς να αλλάξει τη δική του. Ο κόουτς και το τημ του, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις έξτρα μέρες που είχαν για μελέτη, αφού η Ντινάμο πήγαινε από παιχνίδι σε παιχνίδι, ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι και κατάφεραν να κάνουν τη ζημιά. Πλέον ο Τσερτσέσοφ είναι υποψιασμένος…

Πλέον οι ποδοσφαιριστές του, δεν νομίζουν πως παίζουν μια μικρότερη ομάδα, ξέρουν πως παίζουν με την ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας της Κύπρου, που τους έπαιξε τουλάχιστον στα ίσα μες το σπίτι τους. Και θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν πιο δυνατοί, πιο έτοιμοι, πιο σοφοί. Προφανώς αυτό δεν σημαίνει πως έχουν το πάνω χέρι. Αυτοί μας ξέρουν περισσότερο σαν ομάδα, εμείς πλέον ξέρουμε ότι μπορούμε!

Το προηγούμενο ματς, μας έδωσε αυτοπεποίθηση και πίστη. Ολόκληρη η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πιστεύει στην υπέρβαση. Πρέπει όμως όλοι να θυμόμαστε ακριβώς αυτή τη λέξη: υπέρβαση! Τα πράγματα είναι δύσκολα, αν στη Μόσχα είμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο στο 100%, στη Λευκωσία πρέπει να δώσουμε και κάτι παραπάνω. Μια ομάδα με τεράστιο προϋπολογισμό, βρίσκεται προ του φάσματος του αποκλεισμού και να είστε σίγουροι πως θα έρθει στο ΓΣΠ αποφασισμένη να το αποφύγει.