Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτο παιχνίδι στη Μόσχα

Πρώτο παιχνίδι στη Μόσχα


Όπως σας είχαμε ενημερώσει πολύ πιθανό να άλλαζε ο ορισμός του αγώνα αφού στις 21 αγωνίζεται στο ΓΣΠ ο Απόλλωνας. Η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε την ομάδα μας πως πρώτο παιχνίδι με την Ντινάμο είναι στις 21 Αυγούστου στη Μόσχα (Αρένα Κίμκι) και ο επαναληπτικός στις 28 στο ΓΣΠ.

Η ενημέρωση των πράσινων:

Η ΟΥΕΦΑ έχει ενημερώσει το Σωματείο μας πως έχει προχωρήσει σε αλλαγή έδρας, όσο αφορά τον πρώτο αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Διναμό Μόσχας, για τα play-off του Europa League, λόγω του και ο Απόλλωνας κληρώθηκε να αγωνιστεί στο ΓΣΠ την ίδια μέρα.

Ως εκ τούτου ο πρώτος μεταξύ των δύο ομάδων αγώνας θα διεξαχθεί στις 21 Αυγούστου στη Μόσχα και ο επαναληπτικός στις 28 Αυγούστου στο ΓΣΠ.

Νωρίτερα:

Εντός έδρας κληρώθηκε και ο Απόλλωνας στο πρώτο του παιχνίδι στις 21/08 και αυτό ίσως φέρει αλλαγή στο δικό μας παιχνίδι αφού η Λεμεσιανή ομάδα δήλωσε για έδρα το ΓΣΠ. Παλαιά η ΟΥΕΦΑ έλεγε πως ευνοείται σε τέτοιες περιπτώσεις αυτός που παίρνει το καλύτερο εισιτήριο, για να δούμε εάν ισχύει αυτό και τώρα. Αν ισχύσει τότε μάλλον θα πάμε για το πρώτο εκτός έδρας.