Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ψηλά κορμιά αυτοί, ψηλά κορμιά και εμείς

Ψηλά κορμιά αυτοί, ψηλά κορμιά και εμείς


Το είχαμε τονίσει και σε πρωινό μας κομμάτι, το τεχνικό τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήδη έχει επισημάνει ότι ένα από τα πιο δυνατά σημεία του αντιπάλου στην επίθεση, είναι οι στημένες φάσεις. Με το Ματιού Βαλμπουενά εκτελεστή και ικανότατους ποδοσφαιριστές στον αέρα όπως οι Κουράνι, Σαμπά, Ντάγκλας και Γκρανάτ, ήταν επόμενο να είναι κίνδυνος θάνατος οι Ρώσοι όταν η μπάλα σηκώνεται από το χόρτο. Λογικό επίσης, ότι ο Τσερτσέσοφ δουλεύει πολύ σε αυτό το κομμάτι.

Ψηλά κορμιά πάντως δεν έχουν μόνο οι Ρώσοι αλλά και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Με πρωτεργάτες τους Στεπάνοφ και Ακουισταπάτσε που βλέπουν το κόσμο από το 1.90 και από κοντά τους Λομπιανίτσε, Σκαραμοτσίνο, Γκαρσία (αφού μιλάμε για στημένα λογικά θα επιστρέφει), η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι επίσης πολύ δυνατή στον αέρα και καλείται να το αποδείξει σε ματς με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Προσθέστε επίσης ότι διαθέτουμε ένα γρήγορο τερματοφύλακα που διαθέτει και μπόλικη αυτοπεποίθηση.

Χρειάζεται τεράστια συγκέντρωση και προσοχή, οι παίκτες της Ντινάμο δεν συγχωρούν στον αέρα. Προφανώς δεν είναι μόνο στον αέρα καλοί, αν καταφέρουμε όμως να αναχαιτίσουμε τα στημένα τους, θα έχουμε κάνει ένα καλό βήμα προς το μηδέν παθητικό. Τονίζουμε το καλό βήμα, γιατί μόνο ένα τέτοιο είναι. Χρειάζονται πολύ περισσότερα για να τα καταφέρουμε.