Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ραντεβού με την ιστορία!

Ραντεβού με την ιστορία!

kos_0428


Η μέρα έχει φτάσει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται στο ΓΣΠ την Ντινάμο Μόσχας (19:00, live omonoianews.com) στον επαναληπτικό του 2-2 στη Μόσχα. Φαβορί δεν είναι, αλλά έχει καταφέρει να μοιράσει τις πιθανότητες με την εκτός έδρας ισοπαλία και πλέον θα τις κυνηγήσει με όλο της το είναι! Στο πλευρό της, 20.000 κόσμου που καταβρόχθησαν τα εισιτήρια και τα μετέτρεψαν σε μαγικά χαρτάκια! Η πράσινη οικογένεια είναι έτοιμη.

Είναι η 4η φορά που βρισκόμαστε στο κατώφλι των ομίλων. Την 1η ο αντίπαλος δεν παιζόταν, τις άλλες 2 όμως μπορούσαμε και από δικά μας λάθη δεν περάσαμε. Υπάρχει πάντως μια σημαντική διαφορά: κόντρα σε Μέταλιστ και Σάλτζμπουργκ, διεκδικήσαμε την είσοδο μας στους ομίλους μες το σπίτι του αντιπάλου. Σήμερα, όλα θα κριθούν στη καυτή Λευκωσία, με τον δωδέκατο πιο έτοιμο για πρόκριση από ποτέ!

Ραντεβού με την ιστορία λοιπόν! Η ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζει τις δυσκολίες, μετά από χρόνια όμως γνωρίζει και τις δικές της δυνατότητες! Πιστεύει, μπορεί, θα παλέψει με ότι έχει και δεν έχει και στο τέλος θα κάνει τον απολογισμό της! Ευχή όλων προφανώς, το βράδυ όλη η χώρα να είναι στο πόδι και ο ΛΑΟΣ να στείλει προμήνυμα για το τι έρχεται!