Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ρουσιάς: “Με τύχη, μπορούμε”

Ρουσιάς: “Με τύχη, μπορούμε”


Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας μας από τα Σκόπια, ο Ονησίφορος Ρουσιάς μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, για τα πλέι οφ αλλά και για το μεγαλείο του κόσμου μας. Ο Κύπριος φορ θεωρεί πως με τύχη το τριφύλλι μπορεί να μπει για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό όμιλο.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα το Ευρωπαϊκό μου ντεμπούτο, όμως το πιο σημαντικό είναι που κερδίσαμε και είμαστε στα πλέι οφ που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος”, σχολίασε ο Κύπριος διεθνής επιθετικός για το ψεσινό ματς.

Ζητώντας του να σχολιάσει τη σημερινή κλήρωση και τις πιθανότητες που έχει η ομάδα μας για πρόκριση στους ομίλους, ανέφερε “Με μία καλή κλήρωση σήμερα και σίγουρα με τύχη, μπορούμε να περάσουμε στους ομίλους της διοργάνωσης”.

Όλοι οι παίκτες ενθουσιάστηκαν με το παλμό στην κερκίδα από τους 300 φίλους της ομάδας μας. “Ευχαριστούμε τον κόσμο που έκανε το ταξίδι για να είναι μαζί μας. Τους θέλουμε να συνεχίσουν το ίδιο να είναι δίπλα μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους δώσουμε αυτά που τους αξίζει”, τόνισε ο Ρουσιάς.