Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαμπά: “Έχει ποιότητα η ΟΜΟΝΟΙΑ, πρέπει να σκοράρουμε νωρίς”

Σαμπά: “Έχει ποιότητα η ΟΜΟΝΟΙΑ, πρέπει να σκοράρουμε νωρίς”

sak_8115


Μετά την προπόνηση ψες στο ΓΣΠ, ο Κρίστοφερ Σαμπά έκανε σύντομες δηλώσεις για τον σημερινό αγώνα. Ο δυναμικός μπακ της Ντινάμο πιστεύει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει το επίπεδο για να αγωνίζεται στους ομίλους και δεν είναι τυχαίο το σκορ του πρώτου αγώνα.

“Είναι λάθος να πιστεύουμε πως η Ντινάμο είναι μία μεγάλη ομάδα που αντιμετωπίζει μία μέτρια. Η Κυπριακή ομάδα έδειξε πως έχει στόχο τους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και έχουν την ποιότητα για αυτό το επίπεδο. Θέλουν να κερδίσουν στο σπίτι τους και συνεχίζουν να έχουν τις πιθανότητες τους”, δήλωσε αρχικά ο Κονγκολέζος μπακ.

Σε ερώτηση, τι συζητήθηκε στα αποδυτήρια μετά το 2-2, ο αφρικανός είπε: “Λίγα πράγματα θυμάμαι. Εγώ προσωπικά ξέχασα τον αγώνα. Το αρνητικό ήταν πως δεν νικήσαμε. Το θετικό ότι δείξαμε χαρακτήρα μετά την αποβολή”.

Στη συνέχεια σχολίασε για το κουραστικό πρόγραμμα και τα ταξίδια στην Κύπρο. “Αυτό δεν είναι αρνητικό. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που έχουμε Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πρέπει να συνηθίσουμε απλά. Δεν πρέπει να μας νοιάζει ούτε η ζέστη, πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλα από το πρώτο λεπτό και να σκοράρουμε νωρίς. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”.