Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σεραφείμ: “Κάναμε διαβήματα στην UEFA”

Σεραφείμ: “Κάναμε διαβήματα στην UEFA”


Δηλώσεις στη SportDay και τη Στέλλα Σωκράτους έκανε σήμερα ο Δώρος Σεραφείμ. Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε πως η ομάδα μας έκανε τα διαβήματα που πρέπει στην UEFA, καθώς και επισημάνσεις στο Μάριο Λευκαρίτη. Ανέφερε επίσης ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μαθημένη στα δύσκολα και ότι η προσπάθεια θα συνεχίσει την προσπάθεια για σωτηρία.

«Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και στις αδικίες. Φτάσαμε στο σημείο να μας λένε ότι συνεχώς κάνουμε παράπονα. Ας μας πουν, αν τους έκαναν αυτούς όλα αυτά που κάνουν στην Ομόνοια, τι θα έλεγαν…»,  ήταν η αρχική τοποθέτηση για να τονίσει μετά πως «Οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία, η διοίκηση και ο κόσμος, όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, όπως συνεχίζουμε για 66 τώρα χρόνια.  Οι στόχοι είναι εκεί και θα τους παλέψουμε, προέχει η σωτηρία του σωματείου και ελπίζουμε σε ότι καλύτερο. Πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί για πολλά πράγματα γι’ αυτό και κάποιοι προσπάθησαν να μας σταματήσουν. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην έχουμε τα ίδια στην Κύπρο. Το πρωτάθλημα πρέπει να παιχθεί επί ίσοις όροις και 50-50 με όλες τις ομάδες».

Για τα οικονομικά προβλήματα ο κ. Σεραφείμ δεν κρύφτηκε: «Δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε παρά να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Ο κόσμος πρέπει να μείνει κοντά στην ομάδα και να γεμίζει το γήπεδο, όπως το γέμισε και την περασμένη Πέμπτη. Αν το κάνει αυτό σε κάθε παιγνίδι στο ΓΣΠ, η σωτηρία της Ομόνοιας είναι δεδομένη».

Τέλος, δεν μπορούσε να μην μιλήσει και για το παιχνίδι με τη Ντινάμο και τη σφαγιαστική διαιτησία: «Είναι γνωστό τι έγινε, το είδε όλος ο κόσμος. Τι παραπάνω να πούμε… Κάναμε τα διαβήματα μας προς την ΟΥΕΦΑ. Μάθαμε μετά το παιγνίδι, ότι με κάποιους έφαγε, πριν τον αγώνα αλλά δεν ξέρουμε ποιοι ήταν…».