Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σωτήρης Καϊάφας: «Ο κόσμος να δώσει δύναμη»

Σωτήρης Καϊάφας: «Ο κόσμος να δώσει δύναμη»


Αναχωρώντας από τη Μόσχα, είχαμε μία σύντομη κουβέντα με τον Σωτήρη Καϊάφα, που ταξίδεψε με τη σύζυγο του στη Ρωσία για να δουν από κοντά τον αγώνα. Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας μας, πιστεύει πως το τριφύλλι θα παρουσιαστεί ενισχυμένο την άλλη Πέμπτη, αφού θα έχει στο πλευρό του και το 12ο παίκτη.

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Όμως το 2-2 είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει μία ώθηση για την πρόκριση στους ομίλους. Είναι μία πρόκληση για μας. Η Ντινάμο είναι καλή ομάδα, όμως στην έδρα μας πρέπει να πολεμήσουμε, με την συμπαράσταση του κόσμου μας, να μπορέσουμε να περάσουμε, έστω και με “Χ”», μας ανέφερε αρχικά ο κορυφαίος Κύπριος επιθετικός όλων των εποχών.

Ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού, γνωρίζει καλύτερα από μας ποια είναι η δύναμη του Πράσινου Λαού, και πιστεύει πως την Πέμπτη ο κόσμος μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά. «Σίγουρα ο κόσμος θα κάνει τη μεγάλη διαφορά, πιστεύω πολύ σε αυτό. Για μας ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο 12ος παίκτης, θα προσδώσει μία δύναμη επιπρόσθετη στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δώσουν με τη σειρά τους τα άπαντα των δυνάμεων τους για να γράψουμε ιστορία, μπαίνοντας στους Ομίλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χορηγός αποστολής: Pascucci Cyprus