Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Στα πλέι οφ χωρίς άγχος και πίεση” (audio)

“Στα πλέι οφ χωρίς άγχος και πίεση” (audio)


Το είπαμε πριν πραγματοποιηθεί η κλήρωση του 2ου προκριματικού. Φέτος πάμε με διαφορετική φιλοσοφία, μέχρι προχθές η λέξη “όμιλος” ήταν απαγορευμένη. Φθάσαμε στα πλέι οφ και δεν αλλάζει η τακτική, την Ντινάμο θα τη δούμε χωρίς άγχος και πίεση. Αυτή είναι η φιλοσοφία στην ομάδα. Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε το πρωί (ΣΠΟΡ FM) για το χθεσινό φιλικό και τις διπλές αναμετρήσεις με Ντινάμο.

Για το χθεσινό φιλικό:

-Ήταν πάρα πολύ χρήσιμο. Πήραν χρόνο παίκτες που δεν είχαν παίξει αρκετά μέχρι στιγμής. Θα έχουμε μαζεμένα παιχνίδια και είναι σίγουρο πως θα χρειαστούν και θα ανεβάσουν επίπεδο ετοιμότητας. Γι΄αυτό το λόγο έγινε το φιλικό χθες.

Για το ταξίδι στη Μόσχα:

-Γίνονται ενέργειες για να διαπιστωθεί πόσο είναι εφικτό να ναυλωθεί πτήση. Η προσπάθεια είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατό. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο. Είναι ένας προορισμός δύσκολος. Μόλις έχουμε οριστική κατάληξη θα ενημερώσουμε τον κόσμο. Θα πρέπει να γνωρίζουν δύο πράγματα, πως θα πρέπει έγκαιρα να εξασφαλίσουν βίζα και να έχουν ανανεωμένο το διαβατήριο τους.

Για τις αποχωρήσεις:

-Η τεχνική ηγεσία είναι αυτή που θα πάρει τις αποφάσεις για το ποιοι θα αποχωρήσουν. Αυτό πρέπει να γίνει τις επόμενες ημέρες αφού πρέπει να αποχωρήσει ένας ποδοσφαιριστής. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, όσο είναι ανοικτή η μεταγραφική περίοδος, σε περίπτωση που η τεχνική ηγεσία ζητήσει ενίσχυση θα γίνει προσπάθεια αυτό να γίνει. Όμως να μην ξεχνάμε πως προτεραιότητα είναι το οικονομικό. Δεν άλλαξε κάτι σε αυτό. Ήρθαν κάποια έσοδα όμως οι υποχρεώσεις είναι τεράστιες. Δεν έχει λυθεί το πρόβλημα.

Για την Ντινάμο:

-Θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε ξανά. Είναι μια ποιοτική ομάδα, όμως όλοι έχουν δυνατά και αδύνατα σημεία. Πάμε σε αυτά τα παιχνίδια χωρίς άγχος και πίεση. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι το δυνατό καλύτερο. Αυτοί είναι το φαβορί, είναι μία μεγάλη ομάδα, όμως θα προσπαθήσουμε.