Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στεπάνοφ: “Σοβαρό προβάδισμα… αλλά” (video)

Στεπάνοφ: “Σοβαρό προβάδισμα… αλλά” (video)


Με πολύχρονη παρουσία σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα από το δικό μας, η γνώμη του Μίλαν Στεπάνοφ σίγουρα έχει βαρύνουσα σημασία ενόψει του επαναληπτικού με τη Μέταλουργκ στα Σκόπια. Ο Σέρβος διεθνής αμυντικός, μίλησε στην ιστοσελίδα μετά το τέλος του αγώνα.

“Είναι ωραίο συναίσθημα, όμως έχουμε τελειώσει μόνο με ένα μέρος της δουλειάς. Θα είμαι πιο ήρεμος όταν την ολοκληρώσουμε. Είναι σοβαρό προβάδισμα όμως στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Τελειώσαμε με το πρώτο ημίχρονο και έχουμε το δεύτερο που θα είναι δυσκολότερο. Μπροστά στον κόσμο ήταν εύκολο, εκεί όμως θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα”, σχολίασε ο Μίλαν για το 3-0.

Στη συνέχεια του ζητήσαμε να μας μιλήσει για το πως ένιωσε που αγωνίστηκε για πρώτη φορά μπροστά από τον κόσμο μας. “Είναι ωραία να αγωνίζεται σε τέτοια ατμόσφαιρα, ήταν όπως λες το ντεμπούτο μου. Είναι και λίγο αστείο αυτό στα 31 να λες ντεμπούτο, όμως είναι η πρώτη φορά και νιώθω πολύ ωραία. Νιώθω κομμάτι αυτής της ομάδας από την πρώτη στιγμή”.

Στην τρίτη μας ερώτηση του ζητήσαμε να μας πει, τι να περιμένει ο κόσμος από τον Μίλαν Στεπάνοφ. Η απάντηση του σίγουρα μας ικανοποιεί. “Παίζοντας για 15 χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έμαθα ένα πράγμα. Μπορώ να παίξω άσχημα, μπορώ να παίξω καλά όμως το σίγουρο είναι πως θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου”, ανέφερε ο 31χρονος στόπερ.

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο πιο κάτω: