Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τέσσερις μέρες πριν την πρόκληση

Τέσσερις μέρες πριν την πρόκληση

sam225


Στην τελική ευθεία για το ραντεβού της με την ιστορία μπαίνει από σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Απομένουν μόνο 4 μέρες μέχρι τον επαναληπτικό με τη Ντινάμο Μόσχας. Η ισοπαλία 2-2 που κατάφερε να αποσπάσει η ομάδα μας στη ρωσική πρωτεύουσα έχει φέρει τις πιθανότητες πλέον κοντά στο 50-50 και η αγωνία έχει κτυπήσει κόκκινο!

Η ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ οικογένεια δείχνει πως πιστεύει στην υπέρβαση και θα την κυνηγήσει με όλο της το είναι. Μέσα σε πολύ λίγους μήνες, η ομάδα που έκτισαν σχεδόν από το μηδέν ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του έχει καταφέρει να εμπνεύσει τον κόσμο, να του ανυψώσει το ηθικό και να τον πείσει πως αξίζει τη στήριξη του όχι απλά για να επιβιώσει, αλλά για να μεγαλουργήσει.

Το εγχείρημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βέβαια, εξακολουθεί να είνα πολύ δύσκολο. Ο αντίπαλος μας, έχει προϋπολογισμό εκατομμυρίων και παρότι αποτελείται από άνθρωπους που σίγουρα θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα, διαθέτει την εμπειρία να αντεπεξέλθει. Θα χρειαστεί υπομονή, επιμονή, πάθος και απόλυτη συγκέντρωση για να επιτευχθεί ο στόχος και πρέπει όλοι να είμαστε προετοιμασμένοι ανάλογα.