Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα είναι αλλιώς το ΓΣΠ γκοσποντίν Τσερτσέσοφ

Θα είναι αλλιώς το ΓΣΠ γκοσποντίν Τσερτσέσοφ

kaz00139


“Αγωνίζεται στο ίδιο γήπεδο που αντιμετωπίσαμε την Χάποελ. Μπορούμε να πούμε πως θα συναντήσουμε οικείες συνθήκες”, είπε ο προπονητής της Ντιναμό Μόσχας κ. Τσερτσέσοφ όταν ρωτήθηκε για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Σύμφωνοι κ. Τσερτσέσοφ, το γήπεδο το ίδιο είναι, ονομάζεται ΓΣΠ. Σου υποσχόμαστε όμως πως αν στις 28 Αυγούστου παίζεται η πρόκριση, δεν θα το αναγνωρίσεις!

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι αισιόδοξος και πιστεύει στις δυνάμεις της ομάδας. Το γεγονός πως αγωνιζόμαστε πρώτα στη Ρωσία, δίνει την ευκαιρία στον Καϊάφα μέσω τακτικής, να μεταφέρει την διεκδίκηση της πρόκρισης στη Λευκωσία. Αν το καταφέρει, ξέρει πως οι παίκτες δεν θα είναι μόνοι τους, θα έχουν το 12ο στο πλευρό τους. Να τους στηρίζει και να τους σπρώξει στην πρόκριση. Είναι μεγάλη η δίψα του ΛΑΟΥ για ευρωπαϊκή διάκριση και εφόσον του δοθεί η ευκαιρία, θα την αρπάξει. Δεν θα αφήσει κανένα να μπει στο διάβα του.

Επί της ευκαιρίας να πούμε ότι συμφωνούμε απόλυτα με την άποψη που εκφράστηκε μέσω του trifylli.net για έκδοση των εισιτηρίων το συντομότερο δυνατό. Όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά και για να ξέρουν οι ποδοσφαιριστές πως στη Λευκωσία θα παίζουν με παίκτη παραπάνω.