Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλουν να κλείσουν με κάτι καλό

Θέλουν να κλείσουν με κάτι καλό


Δεν πρόκειται να κάνει μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής ο Κώστας Καϊάφας. Ο κόουτς θέλει να κλείσει τις κινήσεις του με κάτι καλό, με ένα παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, αφού ξέρει πως για να κάνει μεταγραφή πρέπει να υπάρξουν ξανά ανακατατάξεις στο ρόστερ. Μόνο αναβάθμιση του, δικαιολογεί οποιαδήποτε μεταγραφική ενέργεια.

Στα υπόψην του κόουτς πάντως υπάρχουν καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ανάμεσα τους και ο Βιτόλο, άλλοι γνωστοί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένος παίκτης που έρχεται με καλές συστάσεις. Όλοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και η προσπάθεια που γίνεται είναι να κλείνει το θέμα εντός 48 ωρών, για να βοηθήσει όποιος έρθει στην Ευρώπη. Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει ποιος ακριβώς είναι στην κορυφή της λίστας και ελπίζουμε αυτό να γίνει με την ανακοίνωση της μεταγραφής, αν τελικά έρθει τέτοια!

Όσον αφορά το ποιος αποχωρεί, δεν υπάρχει νόημα να το συζητάμε, αφού η παραφιλολογία και η παραπληροφόρηση δεν βοηθάνε. Οι ποδοσφαιριστές διαβάζουν πολλές φορές πληροφορίες ανυπόστατες, οι οποίες προκαλούν αναίτια αναστάτωση. Αν τελικά γίνει μεταγραφή, ο κόουτς ξέρει τι θέλει να κάνει. Από τη στιγμή που δεν ξέρουμε αν θα πέσουν υπογραφές, δεν είναι ανάγκη να αναπαράγουμε φήμες.