Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θεωρίες συνωμοσίας…

Θεωρίες συνωμοσίας…


Δυο μέρες έχουν περάσει κι όμως όλοι αναρωτιόμαστε ακόμα γιατί, ο Αλεχάντρου Τούτορ να παίξει με αυτό τον τρόπο τμην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ξέρουμε πως κανένας δεν θα μας δώσει ποτέ σίγουρη απάντηση και φυσιολογικά, ο κόσμος ψάχνει, ρωτάει. Πιο κάτω 3 σενάρια που συζητιόνται. Αν είναι θεωρίες συνωμοσίας ή όχι δεν μπορούμε να ξέρουμε, όλα όμως είναι πιθανά.

1. Βαθμολογίες χωρών

Η Ρουμανία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 15η θέση με 24.299 βαθμούς. Η Κύπρος στην 17η με 21.700. Με το Αποέλ και τον Απόλλωνα ήδη σε όμιλο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ήταν η τρίτη κυπριακή ομάδα που θα είχε την ευκαιρία να προσθέσει σε αυτή τη βαθμολογία, τη στιγμή που η Ρουμανία έχει μόνο 2, τις Στεάουα και Άστρα, με πιθανότητες να μειώσει τη διαφορά. Άμεσα πιο πάνω μας η Αυστρία, με μόλις μια ομάδα να συνεχίζει. Προφανώς τα λεφτά που πέφτουν σε Αυστρία και Ρουμανία είναι σαφώς περισσότερα από ότι στη Κύπρο, ενώ και ο πληθυσμός που κουβαλάνε πολύ περισσότερος, έτσι κινούν περισσότερο χρήμα. Οι βαθμολογίες προκύπτουν με διαίρεση των βαθμών που πήραν οι ομάδες μιας χώρας, διά τον αριθμό των ομάδων.

2. Τηλεοπτικά Δικαιώματα, διαφημίσεις

Το γράψαμε και πιο πάνω, Αυστρία και Ρουμανία, κινούν πολύ περισσότερο χρήμα. Φανταστείτε τι συμβαίνει με τη Ρωσία. Μια ομάδα 130 εκατομμυρίων με Βαλμπουενά και Κουράνι, κινά το ενδιαφέρον αρκετών παραπάνω χορηγών ενώ τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αξίζουν περισσότερο. Είναι λοιπόν φανερό γιατί η UEFA να προτιμάει ρουμάνικες, αυστριακές και ρώσικες ομάδες, ειδικά από τη στιγμή που 2 κυπριακές είχαν ήδη προκριθεί.

3. Πολύ απλά τα πήρε

Ο Παναγιώτης Φελλούκας, πρόεδρος της ΕΑΚ έγραψε λίγη ώρα μετά τα εγκλήματα εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Αν αληθεύει πως το απόγευμα ,λιγες ώρες πριν τον αγώνα,θεάθηκε ο πρόεδρος να φεύγει απο το ξενοδοχείο που διέμεναν οι διαιτητές ,δεν χρειάζεται να να απορούμε για τα λάθη των ρουμάνων διαιτητών σε βάρος της Ομόνοιας…

Προς αποφυγήν κάθε παρεξήγησης, ο κ. Φελλούκας διευκρίνησε ότι εννοούε τον πρόεδρο της Ντινάμο. Πρέπει σίγουρα πάντως να διερευνηθούν όλα.

 

Παρηγοριά στον άρρωστο θα μας πείτε και τίποτα απολύτως δεν αλλάζει. Ο κόσμος τα συζητάει όμως, για αυτό τα αναφέρουμε. Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να ψάξει τι έγινε, πρέπει όμως να συγκεντρωθεί και στην Ανόρθωση…