Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το ίδιο παθιασμένα, ακόμα πιο συγκεντρωμένα

Το ίδιο παθιασμένα, ακόμα πιο συγκεντρωμένα

kos_0422


Στη Μόσχα το έβλεπες στα μάτια τους. Στον τρόπο που πανηγύρισαν με κραυγές τα γκολ τους. Στις δυνάμεις που έδιναν ενώ ήταν προφανές πως είχαν κουραστεί. Οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετέτρεψαν τη δυνατή τους θέληση για διάκριση, σε πάθος για ένα θετικό αποτέλεσμα. Και ανταμείφθηκαν με μια ισοπαλία που τους έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Την ίδια στιγμή, ήταν σχεδόν για όλο το 90λεπτο πολύ ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι. “Κι ο τίτλος του άρθρου;” θα ρωτήσετε. Κάποια δευτερόλεπτα χάθηκε η συγκέντρωση και είχαν σαν αποτέλεσμα του Μπούτνερ. Προς Θεού, αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες, αντιλαμβανόμαστε και ότι άνθρωποι είναι οι ποδοσφαιριστές. Στο επίπεδο που βρισκόμαστε όμως, με τους στόχους που θέτουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να σπρώχνουμε πάντα για το καλύτερο, για το κάτι παραπάνω. Τα λάθη καλώς ή κακώς, σχεδόν πάντα πληρώνονται.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να πάρει τη πρόκριση, αλλά θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν. Αρκεί να κτίσει επάνω στην υπέροχη εμφάνιση της Μόσχας και να παρουσιάσει το επόμενο επίπεδο. Έχει ήδη αποδείξει πως βρίσκεται σε πορεία ανόδου, έχει ήδη αποδείξει ότι έχει τις δυνατότητες. Καλείται να το πράξει άλλη μια φορά!