Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το preview του επαναληπτικού και η κόντρα… Πουγιόλ-Ιόνοφ

Το preview του επαναληπτικού και η κόντρα… Πουγιόλ-Ιόνοφ


Αρκετά ΜΜΕ στη Ρωσία κάνουν Προαναγγελία του σημερινού αγώνα. Ξεχωρίσαμε όμως αυτή του sports.ru και παραθέτουμε ένα μέρος αυτής:

– Ρώσοι στην Κύπρο – Μέρος 4ο
Για άλλη μία φορά Ρωσική ομάδα αγωνίζεται κόντρα σε Κύπριους με τα στατιστικά να μην είναι με το μέρος της. Η Ζενίτ έχει δύο ήττες ενώ η Λόκο έχει ένα “Χ”. Η Ντινάμο θέλει μόνο νίκη απόψε.

– Τακτική – ΟΜΟΝΟΙΑ η πιο ισχυρή
Βλέποντας όλους τους αγώνες, η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να είναι η καλύτερη ομάδα από τις τρεις (ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΕΛ, Απόλλων) που αναμετρήθηκαν με Ρωσικές ομάδες φέτος. Παίζοντας με το παραδοσιακό 4-2-3-1 η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει παρόμοιο στιλ με την ΑΕΛ. Με τον γρήγορο Ποτέ στην κορυφή και τον έμπειρο Ασσίς πίσω από αυτόν να κάνει κουμάντο μεταξύ Φοφάφα και Κριστοβάο. Αρκετή τεχνική στο χώρο και άφησαν καλές εντυπώσεις στο πρώτο παιχνίδι με τον Ασσίς να τρέχει όπου πάει η μπάλα.

Από την άλλη η Ντινάμο που απέτυχε τακτικά στο πρώτο παιχνίδι και ο Τσερτσέσοφ έτρεχε να κάνει αλλαγές. Δεν είναι ο αριθμός των αμυντικών που θα επιλεχθούν. Έγινα λάθη στη μεσαία γραμμή, με το 3-5-2 δεν έρχεται περισσότερη συγκέντρωση. Στο τελευταίο παιχνίδι έγινε αλλαγή σε 4-2-3-1, η απόδοση ήταν βελτιωμένη και θα είναι η ίδια ομάδα με δύο αλλαγές (Γιουσούποφ-Βάικερ και Κουράνι-Κοκόριν).

– Η ελπίδα για Βαλμπουενά
Βοήθησε στην δημιουργία φάσεων και γκολ ο Γάλλος, και υπάρχει ελπίδα πως αυτό θα κάνει και στη Λευκωσία.

– Η ποιότητα ενός ωραίου αγώνα
Το ματς με την Ουράλ έδωσε περισσότερες ελπίδες για ποιοτική μπάλα από την Ντινάμο απόψε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε τι μπορεί να κάνει, στον αγώνα στη Μόσχα. Απόψε θα έχουν και ένα γεμάτο γήπεδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνας. Προτείνουμε να παρακολουθήσετε τον αγώνα.

– Ιόνοφ εναντίον Μαργκάσα
Είχε γίνει αλλαγή νωρίς και ενοχλήθηκε σε περασμένο αγώνα. Επέστρεψε με δύο γκολ και έδειξε πως και αυτός είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα έχει αρκετό ενδιαφέρον η κόντρα του με τον… Πουγιόλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το Μαργκάσα.

– Φοφανά εναντίον Μπούτνερ
Μας συστήθηκε η Ιβοριανός στη Μόσχα. Σκόραρε ένα πολύ όμορφο γκολ και έχει τεχνική αρκετή, όπως και ο Κριστοβάο που σημάδεψε το δοκάρι. Όμως ο Μπούτνερ έπαιξε επιτέλους χωρίς λάθη στο πρωτάθλημα και σήμερα θα έχουν μία καλή κόντρα οι δυο τους.

– Πρόβλημα στα χαφ
Και τα δύο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπήκαν μετά από λάθη των αμυντικών μέσων, Ντενίσοφ και Βάικερ. Ο πρώτος δείχνει στα τελευταία ματς να δίνει ποιότητα στον άξονα, ο Γάλλος όμως έκανε λάθη. Η άμυνα της Ντινάμο γενικά έχει αδυναμίες, δεν υπάρχει ομαδικότητα και προσήλωση. Και σε αυτό δεν βοήθησε ούτε ο Γιουσούποφ που έπαιξε με Ουράλ. Η προσήλωση γενικά είναι σημαντική σε όλες τις γραμμές.

– Τα ψηλά κορμιά
Υπάρχει ύψος και στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι Στεπάνοφ και Ακουισταπάτσε, θα έχουν μονομαχίες με Κουράνι και Σαμπά στα στημένα. Οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα προσέχουν ειδικά τον Γερμανό στράικερ.