Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το βλέμμα κατευθείαν στο στόχο!

Το βλέμμα κατευθείαν στο στόχο!

kazb00266


Τέσσερις μέρες. Τόσες απομένουν για το πρώτο από τα δυο μεγάλα ραντεβού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Ντινάμο Μόσχας. Τα πλέι οφ για είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αρχίζουν να φαίνονται κάθε μέρα λίγο πιο πραγματικά και άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο, στρέφουν το βλέμμα τους κατευθείαν στο στόχο. Ποιος είναι αυτός; Καταρχάς την Πέμπτη να έρθει ένα αποτέλεσμα που να μας επιτρέπει να κτυπήσουμε τη πρόκριση μες το ΓΣΠ! Και την Παρασκευή, ξέροντας το αποτέλεσμα, θέτουμε τον επόμενο.

Απομένει άλλες δύο προπονήσεις, μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για Μόσχα. Το τεχνικό τημ, έχει αναλύσει ξανά και ξανά τα δυνατά σημεία του αντιπάλου, ενώ αναμένεται πως η βιντεοθεραπεία και τα μαθήματα τακτικής θα συνεχιστούν τόσο σήμερα, όσο και κατά την παραμονή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη πρωτεύουσα της Ρωσίας. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, πως η ομάδα μας θα παρουσιαστεί έτοιμη για την πρόκληση και θα φανεί αντάξιος αντίπαλος για τη Ντινάμο των εκατομμυρίων.

Η φετινή ευρωπαϊκή χρονιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αποτελεί σίγουρα αναβάθμιση σε σύγκριση με τις 2 περασμένες καταστροφικές. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των διπλών αναμετρήσεων με τη Ντινάμο, ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια και θα τη χειροκροτήσει. Κανείς δεν είναι όμως διατεθιμένος να πέσει χωρίς μάχη. Έχουμε όνειρα, έχουμε στόχους και όσες πιθανότητες μας αναλογούν, πρέπει να τις κυνηγήσουμε με λύσσα!