Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τζίμης: “Όλοι μαζί μπορούμε για την πρόκριση!”

Τζίμης: “Όλοι μαζί μπορούμε για την πρόκριση!”


Στο sentragoal.com και τον Κώστα Καλλή μίλησε ο Δημήτρης Χριστοφή! Ο Τζίμης δεν είναι πλέον στο ρόστερ μας, αλλά μίλησε σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ και έστειλε το μήνυμα πως “όλοι μαζί μπορούμε!” Αναλυτικά:

Αισθάνεται Ομονοιάτης και δεν ξεχνά τα όσα έζησε με την πράσινη φανέλα. Ο διεθνής επιθετικός άνοιξε πανιά εκτός συνόρων, όμως παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και την πορεία της Ομόνοιας.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στο «Goal» για τον σημερινό σημαντικό αγώνα της πρώην ομάδας του με την Ντιναμό.

«Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία της Ομόνοιας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χριστοφή, δίνοντας το στίγμα της σημερινής αναμέτρησης.

«Η Ομόνοια με τη δύναμη του κόσμου της, σ’ ένα κατάμεστο ΓΣΠ, μπορεί για την πρόκριση, να γράψει ιστορία. Ενδεχόμενη επιτυχία θα αποτελέσει μια νέα σελίδα στην ιστορία του σωματείου», τόνισε ο Τζίμης.

Βασικό στέλεχος της Σιόν ο διεθνής επιθετικός, η επόμενή του αναφορά δείχνει πως σκέφτεται ως Ομονοιάτης, λες και είναι στέλεχος αυτής της ομάδας.

«Όλοι μαζί μπορούμε για την πρόκριση», ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά. Ο Τζίμης αγαπήθηκε από τον κόσμο της Ομόνοιας και δεν είναι λίγοι αυτοί που τον νοσταλγούν και αναμένουν πως μια μέρα, όταν αποφασίσει να επιστρέψει στην Κύπρο, θα φορέσει και πάλι τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Άλλωστε, είναι κάτι που υποσχέθηκε ο ίδιος όταν έπαιρνε μετεγγραφή για τη Σιόν και τον σύλλογο της Λευκωσίας να βάζει στο ταμείο του ένα σημαντικό ποσό (700.000 ευρώ).

Καταλήγοντας, ο Χριστοφή ευχήθηκε η Ομόνοια να βρίσκεται αύριο στην κληρωτίδα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. «Καλή επιτυχία Ομόνοια», ήταν το καταλυτικό σχόλιο του πρώην άσου των πρασίνων.