Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βγήκε στο γήπεδο το διάβασμα!

Βγήκε στο γήπεδο το διάβασμα!


Την στιγμή που ο κ. Τσερστέσοφ δηλώνει πως ο Καϊάφας τον αιφνιδίασε με το σχήμα που παρέταξε, η ΟΜΟΝΟΙΑ φάνηκε στο γήπεδο απόλυτα διαβασμένη. Ο Μιχάλης Σεργίου έκανε αυτή τη φορά τη δουλειά τηλεοπτικά, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Μελέτησε σε βάθος τον αντίπαλο, μετέφερε στον Καϊάφα τα πάντα για τη Ντινάμο και ο κόουτς έστεισε ανάλογα τα όπλα του.

Αν ο (κατά τα άλλα εξαιρετικός) Στούτερ σφύριζε το καθαρό φάουλ στο Μίλαν Στεπάνοφ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τελείωνε το παιχνίδι αλώβητη από στατικές φάσεις. Μιλάμε για μια ομάδα με εκτελεστή των στημένων το Βαλμπουενά και παίκτες θηρία ικανότατους στον αέρα. Την ίδια στιγμή, μόνο μια φορά κατάφερε η Ντινάμο να αναπτυχθεί κάθετα και αν δεν την πληρώναμε με το γκολ του Μπούτνερ ίσως να μην το θυμόμασταν καν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παράλληλα έμοιαζε να ξέρει πώς να κτυπήσει τόσο οργανωμένα όσο και στη κόντρα, με αποτέλεσμα να φτιάξει 9 τελικές μες τη Μόσχα.

Ο Κώστας Καϊάφας στα πρώτα του βήματα σε πάγκο μεγάλης ομάδας, δείχνει να έχει τα εχέγγυα να γίνει πολύ καλός προπονητής. Πέραν από τις δικές του τακτικές γνώσεις, έχει φροντίσει να στελεχώσει το τημ του με γνώστες του ποδοσφαίρου όπως ο Σεργίου, ο Ιωακείμ και ο Ράουφμαν και δικαιώνεται από νωρίς.

Χορηγός αποστολής: Pascucci Cyprus